Arama sonuçları: *

• Users: zimo
  • Order by date
  1. Z

RTX 2070 Super i5 12400F ne kadar götürür ?

3060 ti güncellemeli miyim sizce ?
  2. Z

RTX 2070 Super i5 12400F ne kadar götürür ?

rtx 2070 super + i5 12400f kullanıyorum ekran kartını 2020'nin sonlarında aldım işlemciyide 1 sene önce falan aldım bunlar sizce ne kadar götürür çoğunlukla fortnite oynuyorum.
  3. Z

PS5 yeni çıkıcak oyunları 1080p 60FPS'e kadar ne kadar süre destekler

PS5 yeni çıkıcak oyunları 1080p 60FPS'e kadar ne kadar süre destekler ? mesela 2026 2027'de çıkıcak oyunları yine 1080p 60FPS mi destekler yoksa 30 fps falan olur mu ?
  4. Z

Monster Laptop güncellendikten sonra açılış ekranında dondu

Selam dostlar ben monster laptop'a format atmıştım sonra windows güncellemesi yaptım ve bilgisayarı açıyorum monster yazısında takılıyor hiçbirşekilde açılmıyo ne yapmam gerekiyor?
  5. Z

Sıvı soğutma bağlanırken jrainbow bağlantısı takılmazsa bir şey olur mu ?

öyle yaparsam sıkıntısız bir şekilde soğutur mu ?
  6. Z

adamlar anakartta pump adlı yere bağlıyodu sıvı soğutmayı fakat bende sys_fan_1 var ona bağlasam bir sıkıntı çıkar mı ?
  7. Z

Selam dostlar yakında DeepCool LS520 SE alacağım fakat kurulum videolarına bakarken adam anakartında jrainbow bağlantısınada kablo takıyor fakat benim anakartım Biostar H610MH ve anakartımda jrainbow bağlantısı yok sadece cpu_fan ve sys_fan_1 var yinede bu sıvı soğutmayı alsam kullanabilirmiyim...
  8. Z

i5 12400F için DeepCool LS520 SE alınır mı ?

selam dostlar şuan i5 12400F işlemcimi stok soğutucuyla kullanıyorum oyun oynarken 90-95 derecelere kadar çıkıyor bende sıvı soğutma almayı düşündüm bütçem 2500 tl sizce DeepCool LS520 SE güzel midir işlemcimi iyi soğutur mu ? 1692703503 unutmadan yazıyım anakartımda Biostar H610MH
  9. Z

i5 12400F için Max 2500 TL soğutucu önerisi

Selam dostlar 2500 TL bütçem var i5 12400F işlemcim için soğutucu arıyorum.
  10. Z

sıvı soğutma kasam için uyumlu mu ?

tamamdır sağolun
  11. Z

Biostar H610MH
  12. Z

selam Arctic Liquid Freezer II 240mm almayı düşünüyorum kasam DarkFlash Phantom internette baktığımda üste 240mm desteği olduğu yazıyor fakat internette radyatörünün çok kalın olduğunu okudum 240mm sıvı soğutucu takılan yere Arctic Liquid Freezer II 240mm takılır mı ?
  13. Z

Arctic LIQUID FREEZER II 240 alınır mı ?

Arctic LIQUID FREEZER II 240 alınır mı ?
  14. Z

Arctic Liquid Freezer II kasam ve anakartım ile uyumlu mu ?

selam dostlar yakında bir sıvı soğutma alacağım model olarak Arctic Liquid Freezer II tercih ettim kasam DarkFlash Phantom anakartım Biostar H610MH işlemcim i5 12400F bu parçalarla sorunsuz bir şekilde kullanabilir miyim ?
  15. Z

Max 3500 TL sıvı soğutma önerisi

240
  16. Z

Max 3500 TL sıvı soğutma önerisi

selam 3500 tl bütçe ile sıvı soğutma önerebilir misiniz? şimdiden fikrini yazan herkese teşekkürler
  17. Z

anakartımda pump fan yok sıvı soğutmanın pompasını nereye takacağım ?

selamlar anakartımda sadece cpu_fan ve sys_fan1 var nzxt kraken 240 sıvı soğutmanın pompasını nereye takacağım
  18. Z

tek başıma sıvı soğutma takabilir miyim ?

tamamdır çok teşekkür ederim size bir sorum daha olucak herhangi bir hatamda sıvı soğutmadan bilgisayar bileşenlerine su gelme ihtimali var mı ?
  19. Z

peki ayrı olarak özellikle dikkat etmem gereken bir yer var mı montaj işleminde ?
  20. Z

selam dostlar yakında NZXT Kraken 240 sıvı soğutma alacağım 2 gündür sıvı soğutma takma hakkında videolar izliyorum takılırken videolarda gösterilmeyen dikkat edilmesi gereken yerler var mı ve sizce kendim takabilir miyim ?
Geri