Arama sonuçları: *

1. yakamoz07

Office kurulum yardım

Offis programlarını kurmak istiyorum ama msvcr80.dll, dw20.dll gibi dosyalar vs bulunamadı diyor bunu nasıl çözebilirim?
  2. yakamoz07

İşlemciye uygun ekran kartı

E8400 R7 240 ekran kartını besleyebilir mi E8400 anakartıma uyumlumudur ?
  3. yakamoz07

Bilgisayarımda takılı olan parçalar bunlar ets2 yi açsın kasmadan yeter Daha önce farklı bi ekran kartı vardı modeli unuttum saphire amd bi ekran kartıydı çok iyiydi ekran kartını değiştirmekle hata ettim bu bilgisayar benim ilk bilgisayarım şu an bununla idare etmem gerek yeni bilgisayar alsam...
  4. yakamoz07

Ets2 yi kasmadan düşük ayarlarda oynatsın diye 4gb ram takıcam 4gb ram takmam bi fayda etmez mi ?
  5. yakamoz07

Bilgisayarımda İntel core dou 2 e7300 işlemci Asus p5gc-mx/1333 anakart Nvidia 9500 gt 1gb rkran kartı 1gb ram Var ramı 4gb yapıcam işlemcim için ekran kartı yeterli mi daha iyi ekran kartı takılabilir mi ?
  6. yakamoz07

Anakartım kaç gb ram destekler

Yemin ederim içim rahatladı 2gb destekliyor diye biliyordu moralim çok bozuktu hrmen 4gb ram siparişi vericem :D 1gb ram o kadar bezdiriyor ki 4gb kaç mhz ram takabilirim anakarta ?
  7. yakamoz07

Anakartım kaç gb ram destekler

Asus p5gc-mx/1333 model anakart var intel core duo e7300 işlemci var anakartta 1gb ram var şu anda ram kapasitesini yükseltmek istiyorum 4gb ram eklemek istiyorum ama anakart destekler mi bilemiyorum bana yardımcı olur musunuz nvidia 9500 gt 1gb ekran kartı var bide
  8. yakamoz07

Windows 7 ultimate 32bit link

Bilgisayarım eski olduğu için win7 kaldırıyor en fazla internette de win7 indirebileceğim bi site bulamadım elimde orjinale çevirebileceğim programım var
  9. yakamoz07

Ama cracklicem ben dosyayı ürün anahtarım yok
  10. yakamoz07

Bilgisayarıma format atıcam windows kurulumu için kaynak bulamadım bana güvenli bir link önerir misiniz lütfen
  11. yakamoz07

Yayın bilgisayarı nasıl olur? Canlı yayında iki bilgisayar nasıl senkronize edilir ?

Oyun oynamicam sadece yayın açıcam ekran kartı yinede önemli mi ?
  12. yakamoz07

Burası Yakında Donanım Arşivi Forum Üyelerine Özel İmkanlarla Yanacak

Hediye olmasa da arkandayız reis ❤️
  13. yakamoz07

Yayın bilgisayarı nasıl olur? Canlı yayında iki bilgisayar nasıl senkronize edilir ?

alıcağımdan değil benim sadece merak ettiğim 2 bilgisayardan nasıl yayın yaparım bunun için ne gerekli yayın açıcağım bilgisayarın sadece işlemcisi ram i iyi olsun yeter öyle değil mi yanlış mıyım ?
  14. yakamoz07

Ama sadece yayın açıcam oyunu başka bir bilgisayardan oynicam onun için sadece işlemci ve ram yeterli demi ve biliyorsanız iki bilgisayarı yayında nasıl senkronize edeceğim ürünü biliyor musunuz ?
  15. yakamoz07

Sadece işlemci üzerinden yayın yapıcam yayın açılan bilgisayarın işi sadece yayın oyunu başka bir bilgisayardan oynicam ve oyunu oynadığım bilgisayardaki oyunu yayın bilgisayarına aktarmam için hangi ürünü kullanmam gerek bana gösterebilir misin ? Benim 2 bilgisayardan yayın açmaktaki amacım...
  16. yakamoz07

Yayın bilgisayarı için Ryzen 5 3600 16g ram Gt 1030 Bu parçalar yeterli mi ?
  17. yakamoz07

Yayın açmak istediğim bilgisayarda oyun oynamicam sadece yayın açıcam bunun için işlemci ve ram önemli mi ekran kartı olmasa da olur mu? Yayınının açık olduğu bilgisayarı oyunu oynadığım bilgisayara nasıl bağlarım yayında ikisini birden nasıl kullanabilirim ?
  18. yakamoz07

Canlı yayın platformlarında sadece canlı yayın açmak için bilgisayar toplarken işlemci mi önemli ekran kartı mı ? Bir bilgisayardan canlı yayın açıp, ikinci bilgisayardan oyun oynayıp ikisini senkronize bir şekilde kullanmak için ne gerekli ?
  19. yakamoz07

İntelmi AMD mi ?

Selamın aleyküm Eski nesil intel işlemci var bilgisayarımda ama yeni bilgisayar almak istersem amd üzerinden toplarım
  20. yakamoz07

PC yi nerden alcam emin degilim

Selamın aleyküm İtopya’dan alışveriş yapmışlığım oldu kargolama ve gönderi süreleri çok iyi hızlı gönderim sağlıyorlar tabi bölgeden bölgeye değişiklik gösterebilir. İtopya’dan alışveriş yapabilirsin.
Top Bottom