Arama sonuçları: *

1. H

Biosa giremiyorum pc başlangıcta vram ve gpu yanıp sönüyor

Merhaba arkadaşlar bilgisayardan çok anlayan birisi değilim problemim şu şekilde; Pcyi açma tuşuna bastığımda bütün sistem çalışıyor ama ekran hiçbir sekilde gelmiyor 2. Seferinde görüntü geliyor Pcyi açtığımda msi yazması gerekirken hiçbir şekilde gelmiyor monitöre bilgi dahi vermiyor...
  2. H

Öneri MK61 vs GK61 vs RK61

Çok kararsız kaldım mk61 güzel geliyor ama gta 5 oynarken telefon tuşlarını nasıl açıcam veya ctrl+alt+delete tuşu için illa ctrl+alt+fn+mb tuşlarına mı basmak zorundayım. Y1 de gayet hoş güçlü rgbsiyle ve dizaynlıyla hoş geliyor ama %100 olması ve bi tık dandik switchle beraber abs keycap...
  3. H

Bir çoğu videoda dışındaki gri parça ve alttaki beyaz parčaya plastik başka videolarda da çelik diyorlar oralar plastik mi yoksa çelik mi
  4. H

FuryLevell Y1 alınır mı ?

Aldın mı memnun musun?
  5. H

Merhaba sanırım bu furylevel y1 çok güzel gözüküyor 2 seçenek arasında kaldım biri furylevel y1 biri de mk61 bana furyleveli hâlâ kullaniyorsan + - leriyle tarafdız anlatabilir misin ?
  6. H

Furylevel Y1 vs Gamakay MK61 Klavye

Merhabalar bende bu iki klavye arasında kaldım acaba y1 in rahatsız olduğun yönlerini yazabilir misin 1680503213 Dostum hangisini satın aldın yorumların nelerdir bende 2 seçenek arasında kaldım
Geri