Arama sonuçları: *

• Users: Gros
  • Order by date
  1. Gros

bu kasa alınır mı vatanbilgisayardan kasa tavsiyesi istiyorum 4070 ti için

https://www.vatanbilgisayar.com/powerboost-vk-m202b-usb-3-0-mesh-rgb-fan-atx-siyah-kasa.html 4070ti içine sığar mı ayrıca psu önerir misiniz?
  2. Gros

Yardım sol el için 7 tuş+ mouse önerisi istiyorum

ortada ki tuşlar dpi mı işlevi değişebiliyor mu ? bir bilgin var mı 1682074594 istediğim en yakın mouse bu, bu da 4000₺ tam yanlarda 2+2 3te klasik sağ sol orta https://www.hepsiburada.com/asus-rog-pugio-ii-mouse-pm-HB00000SDCD6
  3. Gros

çok teşekkür ederim hepsini kontrol edecem sağolun
  4. Gros

anakart ve psu önerisi

i9 11-13 gen ve 4070 tilı bilgisayar (oyun oynamak ve yazılım için) toplayacağım vatanbilgisayardan ek soru: engelliler kdvden veya ötvden muaf oluyor mu? oluyorsa nasıl
  5. Gros

Çocukken oynadığım oyunun ismi ne?

postal olabilir mi postal 1
  6. Gros

Çocukken oynadığım oyunun ismi ne?

postal falan ?
  7. Gros

Öneri Huawei CAM L21 kılıf önerisi

Y6 kılıfı L21E uyar mı arkadaşlar ölçüleri nedir bunun
  8. Gros

cerebral palsy ne biliyor musun ?
  9. Gros

🔥İndirim Bilgisayar alımında vergi muafiyeti ?

acaba mayısın 27sine kadar geçerli olur mu kardeşimin üzerine almayı düşünüyorum :kekw:
  10. Gros

Arkadaşlar bios hakkında yardım lazım

o niye yok bende :D :kekw: :kekw: :kekw: :kekw:
  11. Gros

Witcher 1 ile 2 3 ü değiştirirmi?

evet bazı şeyler etkiliyor
  12. Gros

ya acaba update yada chip mip mi gerejk windows 10un ömrü var mı acaba hala çünkü tpm 2.0ı sırf w11 için açmak istiyorum
  13. Gros

@Emmree buyur bu arada da sana bilgisayar özelliklerimi yazmayı unuttum İ3 4130 ( belki İ7 4770kya yükseltirim ) 1050 TI 4GB 16GB RAM 1TB HDD 1TB SATA
  14. Gros

belki arada sol-sağ tık atacağıma yanlışlıkla ek tuşlara basarım gibime geliyor alternatif bir mouse varsa 2.resimdekinin 7 tuşlusu bilen biğrisi çıkar diye konu açtım bir de sanırım ortadaki tuşlar dpi tuşları heyecanlanınca oyunda yanlışla basarsam mouseun imleci vs uzaya gider :kekw:
  15. Gros

orada tpm seçeneği yoktu ama boş vaktimde atarım
  16. Gros

@Emmree Hem Securityi hem Advanced Modeu çektim umarım okuyabilirsin
  17. Gros

ssi nasıl çekeceğim ki
  18. Gros

Anakartım ASUS B85 TROOPER ve en az yarım saattir TPM aktifleştirmeyi bulamadım googleda da bulamadım yardımcı olur musunuz?
  19. Gros

Merhabalar Rampage SMX-R50 Howl kullanıyorum (5 tuşlu sağ sol orta ve 2 yan) 7+ tuşlu üzerinde dpi tuşu olmayan çift elle kullanılabilirliği olan mouse arıyorum Arkadaşlarımdan biri Logitech G G300s önermişti sanırım onda mouse ortasında dpi tuşu olduğunu düşündüğüm için almaya emin olamadım...
Geri