Arama sonuçları: *

1. AFerhatBEY

❌İndirim Bitti! Enebada Googleplay 25tl Kod 8 Tl

Teslim edilen var mı acaba şu an beklemede gözüküyor
  2. AFerhatBEY

Bu Sistem 50.000 Tl Eder mi??

Merhaba arkadaşlar Arkadaşım bu resimde gördüğünüz özelliklere sahip sistemi alacak ama 50.000 TL fiyat istediler,sizce Uygunmu fiyatı?
  3. AFerhatBEY

Discord Alternatifi yardım

Element isimli bir uygulama var discord'da az bir şey benziyor yayın falan da açılıyor
  4. AFerhatBEY

Bime gelen televizyon markası olarak Philips mi yoksa TCL mi

Ben 16.990 a ilk resimdekini aldim
  5. AFerhatBEY

Evet bime gidip aldım taksitle max 4 e bölünüyor taksitle alacaksaniz 1752700277 1752700290 Benim aldığım bu hocam 1752700312 İnternetteki fiyatına göre daha uygun
  6. AFerhatBEY

Hocam şu anlık fazla bakamadım ama YouTube Netflix vs platformlarda izledim 4k videoları gerçekten görüntü kalitesini beğendim,eve gidince kanallar arası geçişlere bakıp size yazacağım
  7. AFerhatBEY

Hocam dün bimden 55 İNÇ 4K ULTRA HD GOOGLE TV 55V6B modelini aldım, gerçekten fiyatına göre görüntü kalitesini güzel buldum
  8. AFerhatBEY

Yardım İncehesap 1Tl kulaklık alamadım.

Ne gariptir ki stok bitip 1000 TL ye çıkana kadar doğru dürüst siteye giremedim,bı baktım aniden 1000 lira oldu siteye hızla girmeye başladı,bu işte bişey var ama çözemedim
  9. AFerhatBEY

Jjujuuuuuuuuuhuhuh

gene çöp
  10. AFerhatBEY

Oyunlarda fsr açmak hakkında

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, gerçektende görüntüyü çamur gibi yapıyormuş,bende tsr modunu açtım o biraz daha iyi geldi
  11. AFerhatBEY

Oyunlarda fsr açmak hakkında

Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı Şu an until dawn oynuyorum ve ayarlardan fsr Kalite modunda açtım,acaba fsr açınca oyunun orijinal renk dokularından aşırı fark eder mi? yoksa orijinal e yakınmı olur? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
  12. AFerhatBEY

Valorant küfürsüz konuşan saygılı arkadaşlar arıyorum.

Benide ekleyebilirsiniz saygılı küfürsüz ortamı özledim oyunda 🙂 Neonkingdom #8922
  13. AFerhatBEY

Optimizasyonu sağlam PC oyunları öneri

Merhaba arkadaşlar sistem olarak RX 6700xt Ryzen 5 5600 16gb ram mevcut, bilgisayarıma bakım yaptırdım ve yaptırdığım usta herhangi bi sıkıntı olmaz dedi. Sizden ricam optimizasyonu sağlam birkaç oyun önerir misiniz? Sistemin düzgün çalışıp çalışmadığına bakmak istiyorum FPS konusunda. Şimdiden...
  14. AFerhatBEY

Valorant En Ucuz Vp Satıcısı

Gectiğimiz günlerde bu siteden aldım teslimatta herhangi bir sıkıntı olmadı fiyat olarak uygun tavsiye ederim
  15. AFerhatBEY

Monitör ghosting sorunu

Merhaba arkadaşlar 5 ay önce https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-gaming-vg249q3a-23-8-1-ms-full-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,275468247.html monitörü aldım bugün ghosting test yaptığımda böyle sonuç çıkıyor ilk başta ghosting yoktu neden şu an böyle hata alıyorum anlayamadım sonuca...
  16. AFerhatBEY

Kesinlikle oynanması gereken oyunlar

a plague tale requiem
  17. AFerhatBEY

poco x6 pro alımırmı

hocam ben telefonu yurtdışı sipariş ettim 15k ya denk geldi bir alışveriş sitesinden komisyon ile birlikte
  18. AFerhatBEY

poco x6 pro alımırmı

hocam ben 12gb versiyonunu kullanıyorum akıcıda normalde kasma yoktu 90 fps sabit alıyordu ama sıcak hava şartlarından dolayı telefon ısınınca bugün az da olsa kasma oldu,normal sıcaklıkta herhangi bir sorun olmadan akıcı şekilde oynarsınız
  19. AFerhatBEY

poco x6 pro alımırmı

x6 pro kullanıyorum pubg de akıcı grafikte 90 fps alıyor 120 fps desteği yakında gelecek bu modele
  20. AFerhatBEY

Valorant için uygun amd sürücüsü hangisidir?

İşlemcim ryzen 5 5600, ara ara takılma oluyor
Geri