Arama sonuçları: *

• Users: Fout
  • Order by date
  1. F

3000 TL Bütçeyle Kablosuz Mekanik Klavye Tavsiyeleri

hocam şuan elimdeki akko fun60 max ve o dediğiniz daktilo hissi bunda var aşırı güzel bir hissiyatı var gaminggen üzerinden alabilirsiniz manyetik ama
  2. F

ASUS VG27AQML5A monitörün güç kablosu çıkıyor

Güç kablosundan ara sıra kıvılcımsı sesler geliyor ve çok gevşemiş oluyor ve kendiliğinden de çıkabiliyor. Bazen ve monitör kapanıyor ayrıca kabloda başından beri bir gevşeklik var. İade edip XG27ACMS almayı planlıyorum. Ne yapmalıyım? Amazon'dan aldım. Şu ana kadar hiç yanık kokusu gelmemişti...
  3. F

Max 20000tl monitör önerisi

hocam vg27aqm5a için inceleme bulamadım da yardımcı olurmusunuz 1767550573 @ssarp32
  4. F

teşekkür ederim aqml1a hz düşük olduğu için sıcak bakmıyorum sanuırım aqm5a alıcam
  5. F

ikisinin farkı ne tam olarak hemen herşeyi aynı gözüküyor hatta aqmnin kontrastı 1300:1 aqml 1000:1
  6. F

2k ve 280hz üstü olsun istiyorum parlaklık 400nit üstü kontrast da 1000:1 olabilir ama 1300:1 ve üstü olursa iyi olur seçeneklerim: [H3 id='ASUS+TUF+GAMING+VG27AQM5A']ASUS TUF GAMING VG27AQM5A[/H3] [H3 id='GIGABYTE+M27Q3']GIGABYTE M27Q3[/H3]
  7. F

Excalibur laptop açılmıyor

Valorantta 600x1080 çözünürlük yaptım pc bir anda kapandı ve şuan açılmıyor nasıl çözenilirim acil emanet pc cünkü çözmem lazim
  8. F

Yardım 120hz PUBG oynatacak Telefon önerisi

Redmi Note 12 Probütçenizin biraz altında fakat güzel telefondur kendisi
  9. F

7-9 bin tl arası kulaklık önerisi

hocam hs80 maxin herangi bir kroniği var mı malzeme kalitesi nasıl ve cloud 3 wirelesse göre fps oyunu ses kasma açısından nasıl
  10. F

steelseries arctis nova pro nasıl
  11. F

Iem kullanmam studyo kulaklıgı olarak en mantıklı dt990 var ama kablolu oldugu için hoşuma gitmiyor
  12. F

Nerede hocam
  13. F

Razer düşündüm ama v2 pro modelini menteşe sorunu olduğu için ondan da soğudum şuanlık kafamda hs80 max var hiçbi kroniğini görmedim ama malzemr kalitesi nasıl bilmiyorum eğer biliyorsan malzeme kalitesini hs80maxin nasıldır
  14. F

malzeme kalitesi nasıl peki ayrıca fps oyunlarında cloud 3 wirelesse göre nasıl ve daha önce kullandın mı 1747227423 başka önerebileceğiniz bir şey var mı
  15. F

dip ses sorunu var diyorlar
  16. F

fps oyunları oynarım genelde malzeme kalitesi ve mikrofonu iyi olmalı önerilerinizi bekliyorum
  17. F

Hyperx cloud 3 wireless vs Razer blackshark v2 pro 2023

kral peki 8-9k arası ne önerirsin hem malzeme kalitesi hem fps oyun performansı için
  18. F

Hyperx cloud 3 wireless vs Razer blackshark v2 pro 2023

Çoğunlukla oyun oynarım genelde fps arasıra hikayeli oyunlar hamhisini önerirsiniz fiyat önemli değil
  19. F

Hyperx cloud 3 wireless vs raze blackshark v2 pro

Özellikle hyperspeed değil pro versiyonu hangisini almalıyım aralarında 1600₺ gibi vir fark var genelde fps oyunu oynarım nadiren hikayeli oyınlar oynar video izler ve müzik dinlerim dream build setup yapmaya çalışıyorum bu fiyat bandında farklı öneriniz varsa beklerim
  20. F

RTX 3060 - İ5 12400F ÖNERİSİ

kanka ne zaman aldın bilmiyorum ama bu piyasada bidaha olacağını öyle birşeyin düşünmüyorum
Geri