Arama sonuçları: *

1. shock1337

Yardım Nvme m2 ssd için bir aparat arıyorum laptopuma usb c ile bağlayacağım

https://www.trendyol.com/frisby/fhc-m2305-type-c-usb-3-1-m-2-pcie-nvme-ssd-aluminyum-disk-kutusu-p-743537134 bunu alıyorum ozaman
  2. shock1337

EPİC UNREAL ENGİNE İNDİREMİYORUM

Aldığın hata şu MD-DL-0 (Manifest Download Error) ilk olarak epic gamesi yönetici olarak açıp tekrar indirmeyi dene olmaz ise epic gamesin önbelleğini temizleyebilirsin onuda şu şekil yaparsın Epic Games Launcher'ı tamamen kapat (Sağ alt köşedeki sistem tepsisinden de sağ tıklayıp "Çıkış" de)...
  3. shock1337

reis linktekilerden olsun sıfır almak istiyorum burs yattı baba zengin yani ekstra önerin varsa bekliyorum çünkü bugün alacağım aşırı ihtiyacım var bu laptop üreticileri diskleri inanılmaz az depolama ile veriyorlar
  4. shock1337

Genel olarak oyun ve çizim işleri için kullanacağım bu apartı bulduğum linkleri atıyorum fiyat max 1500 https://www.amazon.com.tr/dp/B0CX4RDMZZ/ref=asc_df_B0CX4RDMZZ1744502700000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0CX4RDMZZ&linkCode=asn&th=1 Yapay zeka tavsiyesi...
  5. shock1337

30k bütçe tavsiye yardım

Noctua Kule tipi soğutucu güzel bir marka. sistem ddr5 işlemci yeterli ekran kartı güzel. 30k ya değer gibi
  6. shock1337

30k bütçe tavsiye yardım

Hocam biraz işin ucu sende araştır iyice forumlara bak illaki bulursun kafana yatan bi sistem yt den bak kolay gelsin
  7. shock1337

Oyun geliştirme hakkında çok fazla düşünüyorum

Kardeşim sana tavsiyem şudur bence git başla şimdiden YouTube da bi ton bilgi var. Tavsiyem Unreal Engine 5 indir. Blueprint tabanlı seni başta çok yormaz . Kesinlikle zor konular seçme öğrenmeye bak rahat takıl. Yabancı çok güzel kanallar var eğitim videoları. Onları izle dene zaten eğer hoşuna...
  8. shock1337

5800x için cooler önerisi

Hocam 600 800 ₺ ye satilan kule tipi soğutucular var ama ben o kadar sağlıklı çalıştıklarını düşünmüyorum onu almak yerine stok fandan devam edin. biraz daha bütçenizi artirisaniz güzel kule tipi soğutucular var. 1500₺ ye bence değer bir soğutucu. Link
  9. shock1337

30k bütçe tavsiye yardım

Çok güzel anlatmışsınız bi konu ancak böyle kısa anlatabilirdi.
  10. shock1337

CS2 anlamsız hata veriyor.

DirectX güncellemeyi deneyin eksik varsa yükler Link
  11. shock1337

30k bütçe tavsiye yardım

İkinci ele yönelmek bence mantıklı. Piyasaya hakimseniz ve ikinci el alirken biraz dikkat ediyorsanız bence ikinci ele yönelin. 4060 yerine ikinci elde 6900 xt önerebilirim. İşlemci içinde i5 13400 f ama işlemcide amd tarafındayım alıcaksanız amd alın
  12. shock1337

CS2 anlamsız hata veriyor.

Ekran kartınızı güncelleyin
  13. shock1337

30k bütçe tavsiye yardım

İyi akşamlar daha demin bir arkadaşa önerdim. Hazır sistem olarak bence iş görür bir sistem https://www.incehesap.com/ventus-x-tavsiye-sistem-fiyati-61060/ tabii ki bu parçaları ikinci el de toplayıp daha uygun fiyata getirebilirsiniz sistemi.
  14. shock1337

LAPTOP İŞLEMCİSİ DEĞİŞİR Mİ ?

İşlemci değişimi yapılır ancak sıcak lehim ile bağlı işlemciler yani yeni işlemci takmak için sıcak lehim uygulaması lazım. Sistem yetersiz geliyorsa en mantıklısı ikinci el ilana koyup satın laptopu üstüne biraz daha koyup daha güncel istediğiniz ayarda bir laptop alın.
  15. shock1337

40K cs2 sistem önerisi

Hocam cs2 oynamak için çok süper sisteme gerek yok 360hz monitor için şöyle bir hazır sistem önerebilirim. https://www.incehesap.com/ventus-x-tavsiye-sistem-fiyati-61060/ Orta yüksek ayarlarda 250 300 fps verir bütçenize göre parçaları yükseltebilirsiniz. Ayrı ayrı toplamak isterseniz Amd...
  16. shock1337

GPU KULLANIMI BİR ANDA %99 DAN %0 A VEYA %10 DÜŞÜYOR

Hocam açıkçası yanıt gelmeyince daldım ekran kartına söktüm macun yeniledim. Sonra driver güncelledim driverından ayarlar yaptım en iyi optimize için zaten YouTube da bir sürü video var. Tavsiyem driver güncelleyin ısı değerlerine bakın , ne kadar watt tüketiyor kart ona bakın. 1741726280...
  17. shock1337

SPLİTSTRİKE NERF ne kadar eder

1000₺ teklif veren oldu ama reddettim fiyati düşüreyim ozaman teşekkürler
  18. shock1337

3060 ekran kartım çöküyor (sanırım)

Kullandiginiz cihaz laptop mu?
  19. shock1337

Hocam siz driveri deneyin bi
  20. shock1337

Isı değerleri normali belki çok ısınıyordur termal macun bakımı gerekebilir