Arama sonuçları: *

1. A

9070xt ve 9700x için kasa ve psu önerisi

kendiliğinden fanlı hava akışı güzel bir model arıyorum
  2. A

Sıcaklıklar yüksek olunca tiribe girdim ama herkes bizim gibi galiba. Bu işlemcilere sıvı soğutma lazım bence.
  3. A

Merhabalar 9070xt ve 9700x için kasa ve psu önerisi ihtiyacım var. Kasanın minimum 360mm sıvı soğutma desteklemesi önemli. Sistemim şu şekilde : Ekran Kartı: Sapphire PULSE rx 9070XT İşlemci: AMD Ryzen 9700x Anakart: Asus Tuf Gaming B850M-PLUS Ram: Kingston Beast 32GB 6400MT/S DDR5 CL32...
  4. A

Youtube hesaba girince arayüz değişiyor

sizdede böyle mi ?
  5. A

Youtube hesaba girince arayüz değişiyor

Merhaba arkadaşlar youtubede masaüstünde hesabıma girdiğimde arayüz değişiyor, bu zamana kadar bir şey yoktu ne olduysa telefondan bir şey yaptıktan sonra masaüstüde değişti, ne yaptığımı hatırlamıyorum konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim, inanılmaz rahatsız oldum.
  6. A

2060 lı sistem upgrade tavsiyesi

tamam teşekkürler bu duruma göre elimdekileri satıp 3060 ti kovalayacağım.
  7. A

2. el ekran kartı alımında dikkat etmem gereken hususu söylermisiniz.
  8. A

sarı sitede 2 yıl garantili zotac buldum sizce düşünülür mü ? 6.250TL ye
  9. A

3 Fanlı modellere mi yoğunlaşayım ?
  10. A

3060 ti bakmam daha mantıklı ozaman
  11. A

Peki 3060 ve 3060 ti da model marka olarak ne önerirsiniz
  12. A

ikinci elden 2070-2070 super gibi bir kart alsam sorun yaşarmıyım. 1691518759 Elle OC yapmadım ama anakartın gaming boost özelliği açık.
  13. A

Evet 2018 yılında özenle toplamıştım ama şuan alışık olduğum performansı alamıyorum çok fazla drop yiyorum FPS değerleride yeni nesil oyunlarda çok düştü normal gelmiyor artık.
  14. A

4 bin tl lik bir bütcem var. Elimde ayriyetten bir adet gtx 1050 ti var onuda satmayı düşünüyorum. Pc de yaşadığım genel sorun yeni nesil oyunlarda Vram sıkıntısı ve FPS dropları.
  15. A

Herkese merhaba. Elimde 2060'lı bir sistem mevcut, oynadığım oyunlarda artık performans alamamaya başladım. Sürekli fps dropları yaşıyorum, sistemim bakımlıdır her hafta tozunu alırım 4 ay önce bütün termal macunlarını değiştirdim. Sistemime nasıl bir Upgrade yapabilirim ikinci ele karşı bir...
  16. A

Masaüstü USB vantilatör önerisi

Arkadaşlar merhaba PC başında kullanmak için masaüstü vantilatör arıyorum. F/P ürün tavsiyelerinizi bekliyorum.
  17. A

Garantiden değişim mi ? yoksa Para iade mi ?

İnşallah dediğin gibi olur yarın sabah amazon ile iletişime geçeceğim.
  18. A

Garantiden değişim mi ? yoksa Para iade mi ?

Arkadaşlar öncelikle merhaba forumda yeniyim önden belirteyim. Problemim steelseries prime fps faremin scrol tuşu bozuk geri giderken aynı zamanda ileri gidiyor bu yüzden fareyi garantiye yolladım. Bugün teknik servisten farem geri geldi ve faremde arızanın olduğunu tespit ettiklerini ama...
Geri