Arama sonuçları: *

1. H

🔥İndirim Vodafone 20GB 124 TL'den başlayan tarifelerde sınırlı süreli kasım indirimi

Ne yazık ki operatörlerimiz yıllardır aynı konuda ısrarcı kesinlikle kendi müşterilerini makul fiyatlarla tutma yönünde değil de sürekli yeni müşterileri çekme yönünde fiyatlar absürt ve manasız şahsen bir operatörde genelde en fazla 2 yıl duruyorum zorla çık git diyorlar. 1700939168 Hattınız...
  2. H

🔥İndirim Vodafone 20GB 124 TL'den başlayan tarifelerde sınırlı süreli kasım indirimi

Hocam ne yazık ki pek bir şey yapabileceğinizi sanmıyorum çünkü Numarasını taşıyan veya Yeni hat alanlara özel online bir kampanya farklı bir operatörde olmanız lazım en azından. Yine de yolunuzun önünde ise bir görüşmekte fayda olabilir illa Vodafone demiyorsanız benzer tarifeler TT dede...
  3. H

Hiçbir paketi tarife bitince kullanmaya devam etmek pek mantıklı olmuyor son günlerde geçebilecek diğer operatörlere ve geçebileceğiniz tarifelere bakmak daha mantıklı olacaktır. TT' deki tarifeyi biliyorum TT istemeyenler için ikinci bir alternatif sonuçta.
  4. H

1 Yıl boyunca faturalı bir paket yani 1 yıl boyunca kontratlı olacaksınız dolayısıyla 1 kere yararlanabilirniz zaten. Sormak istediğiniz farklı bir şey ise anlayamadım
  5. H

Doğrudur hocam gün içinde şubede başvuruyu yapıp hem destek alıp hemde hemen orada hattınızı alabilirsiniz diye düşünüyorum deneyimlemediğim için bilgi veremeyeceğim adrese teslim seçeneğini seçtim durumdan haberdar ederim. 1700937857 Şuandan itibaren 2 Gün 2 Saat vaktiniz var.
  6. H

Numarasını Taşıyan veya Yeni Hat alan müşteriler için geçerlidir, yeni hat alımında hat ücreti de yansıyabilir. Online'a Özel Teklifler çerçevesinde olan kampanyaya aşağıdaki web sitesi üzerinden ulaşabilir ve başvurunuzu yapabilirsiniz. Başvurunuzun ardından internet bankacığı aracılığı ile e...
  7. H

steam ets 2 dlc fiyatları düşermi

Son günden merhaba herkese :) Bende yalnızca dorse Dlcleri eksik Feldbinder Trailer Pack 60tl Wielton Trailer Pack 60tl TIRSAN Trailer Pack 60tl bu eksikler dışında belki 30 tl olan boya paketlerinden bir iki tane alabilirim indirimli fiyatlarını bilmiyorum steam bakiye olarak satın alacağım...
  8. H

Çözüldü✓ Oyun ve gündelik kullanım için hangisini önerirsiniz?

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim fiyatlar birden oynayınca bende birden oynattım :D 1 ay daha bekleyip bütçeyi biraz daha yükseltmeye karar verdim hocam. İlgilendiğiniz teşekkür ederim tekrardan.
  9. H

O MSI 28500TL, Lenovo Legion 26500TL di ne oldu da birden bire böyle bir fark geldi anlayamadım. Tavsiyen için teşekkür ederim ama 30000 falan aşar maalesef.
  10. H

ethernet kablosu önerisi

bende bu kabloyu kullanıyorum memnunum ama timssy arkadaşınkinden kalın gibi duruyor...
  11. H

Merhabalar, laptoplardan pek anlamıyorum gezinirken bazılarının ekran kartlarının watt değerlerinden falan bahsetmiş iyice laptopların içinde kayboldum bütçemi yeterince zorladığım bir kaç laptop seçtim ama ne kadar mantıklılar bilmiyorum sizce hangisini tercih etmeliyim fiyat farklarına göre...
Geri