Arama sonuçları: *

1. U

17k bütçe ile sistem

Hocam bütçeyi arttırabilirseniz nvidia ekran kartlı bir sistem alabilirsin ama bütçen düşükse bence AMD bir sistem f/p olarak çok daha iyi olacaktır bence
  2. U

Asus tüf ısınma sorunu

Servise götürüp göstermeniz en iyis olur ama laptop için normal termal macunu yeni mi fanlarin temizliği önemli laptopunuzun model numarasını internette aratıp sıcaklık değerlerini kontrol edebilirsiniz ki ben kontrol ettim YouTube da aynı değerler var sıcaklığın biraz daha düşmesini...
  3. U

Yardım Termal macun önerisi varmı

Ben de cooler master pro var gayet güzel termal macun
  4. U

Yardım Sync Teknolojisi önemli midir?

Tearing (kırılma) ve stuttering (takılma) sorunlarını tamamen ortadan kaldırır. G-Sync teknolojisi sayesinde, ekranın yenileme hızı, grafik kartının çıkış hızına tam olarak uyum sağlar. Sorunuzun cevabına gelirsek bu kesinlikle bütçeyle alakalı bir şey bütçeniz yetiyorsa kesinlikle g-sync desteği...
  5. U

Epic games GTA 5 açılmıyor

Evet bende mod yüklü olduğu için olmadı eğer epic gamese güncelleme gelirse modu da güncellemeniz gerekiyor bir üst surumu çıktığı zaman bende lspdfr polis modu vardı sorun o yüzden kaynaklanmış
  6. U

30.000 TL hazır sistem önerisi

Peki game garajdaki kasa da başka anakart önerebilir misiniz?
  7. U

İki sistem arasında kaldım hangisi daha iyi

Maalesef çıkma şansım yok o kadar en fazla 36.000 TL olabilir
  8. U

İki sistem arasında kaldım hangisi daha iyi

Arkadaşlar game garaj Hero7-a kyber sistemle bu sistem arasında kaldım hangisi daha iyi https://www.gaming.gen.tr/urun/386226/gaming-tuf7700xt-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-radeon-tuf-gaming-rx-7700-xt-12gb-oc-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#btnFPS 4060 ti 16 gb mı 7700 XT mi daha iyidir
  9. U

Amazon ürünü sipariş ettim ama parayı çekmedi

Ürünü sipariş ettim ama üzerinden 3-4 saat geçmesine rağmen para çekilmedi
  10. U

550w rx 6700 xt yeter mi

Yeterli ama ilerde yükseltme felan yaparım diyorsanız 650 watt da alabilirsiniz butcenizde sıkıntı yoksa
  11. U

Jbl kulak üstü alınır mı?

Evet o modelde hoşuma gitti pedleri daha geniş oturaklı gibi duruyor Jbl tune küçük baya bir
  12. U

Jbl kulak üstü alınır mı?

Yarın kulaklık alıcağım Jbl tune 560 BT alınır mı? yoksa başka onerebiliceginiz model varmı bütçe 1300-1400 arası uzun süre kullanabileceğim sporda dışarda bassları iyi olması tercihim
  13. U

Hocam monitörde 7-8 e çıkabilirim 2 k için iyi bir şey önerirseniz game garajdaki sistemde SSD 1 TB bu arada Asus anakart konusunde kötü değil bence ekran kartı vrami yüksek olmasıda beni cezbetti o konuda işlemci zaten güçlü bir işlemci 240 mm sıvı soğutma ekledim seçeneklerden 35.600 gibi bir...
  14. U

Gaming.gentr Dell g2422hs alınır mı?

Yardımcı olucak arkadaş yokmu
  15. U

Gaming.gentr Dell g2422hs alınır mı?

Arkadaşlar güvenilir mi ghosting felan çıkarmı kargo sağlam gelirmi daha önce alan varmı. Birde 1080 p için 27 inç mi yoksa 24. İnç dahami mantikli
  16. U

Hocam bu sistem hoşuma gitti game garajdaki sıvı soğutma ekleyip anakartı Asus prime yapıp alabilirim çok sağlam kasa olur gibi duruyor 1705085487 Aldığım zaman uzun süreli götürsün istiyorum 6-7 sene götürür gibi duruyor monitör öneriniz varmı peki 1080 p alabilirim gibi duruyo bütçe de 2 k...
  17. U

Euro truck simülatör felan oyniyacagim FPS oyunları AAA OYUNLAR direksiyon seti almayı düşünüyorum g29
  18. U

Hazır sistem önerisi
  19. U

Playstation kart sorunu hatası ps

Hocam yarın tekrar deneyin PS store hep bir sorun çıkarıyo alırken düzeltmeleri lazım hiç denemeyin giriş yapmayı yarın deneyin Ya da başka bir yontem olarak PS cüzdanınıza bakiye yükleyin orda satın alın
  20. U

Pubg para geri iade yardım

arkadaslar bu yazı ne anlama geliyor bilen birisi acil yardım edebilirmi
Geri