Arama sonuçları: *

1. cancık2

430 bine kadar 2012 ve üstü araç

2012 ve üstü 430 bine kilometresi 200 bin aşağısında olmak üzere araç arıyorum link atar mısınız sitede araya araya öldüm sahibinden de
  2. cancık2

Max 30k bütçeli pc önerisi

Bana Almanya'dan yeni 2 tane kasa geliyor 25 kaya Türk şirketiyle fişli faturalı 2 yıl garantili ama sadece kasa var monitör yok istersen yaz bana
  3. cancık2

Bu wifi adaptörü win 11 ile uyumlu mu

Wifi adaptör Bunu alıcam windows 11 sistemi için de kullanışlı mı kullananlar söylüyebilir mi 11 de de aktif oluyor mu ?
  4. cancık2

Wifi adaptör için öneri?

Merhaba hazır sistem kasa aldım,ama modem kameraya bağlı o yüzden kablo ile kasaya bağlayamıyorum, ve de wifi adaptörü almak istiyorum alıp da iyi dediğiniz wifi adaptörü nelerdir inceleyip almak istiyorum.
  5. cancık2

Bu masaüstü mü yoksa bu laptop mu alınır

Pek oyun oynamıyorum mimari ve yazılım programları için almak istiyorum fiyat performans dan üstün çok güzel bir sistem iş için genellikle tabi oyun da oynarım ama o kadar saatlerce takılıcak bir kafa da değilim
  6. cancık2

Hangisi daha iyi performans olarak vs bana yazar mısınız? Masaüstü nün ondan artıları nedir yazarsan bu iki sistemin artılarını almayı düşünüyorum da 1682271607 Soğutucusu yok ama bir de güzel soğutucu yazar mısın?
  7. cancık2

Laptop Masaüstü Hangisini almalıyım artıları hangisinin nedir yazar mısınız?
  8. cancık2

20 k altına almanya dan kuzenim laptop getiricek

Almanya da getiricek, bana dedi bak iyi bir tane ama ben laptop dan anlamıyorum eğer bilenler bakabilirse iyi bir cihaz önerir misiniz? Amazonu Almanya konumu yapıyordum o şekil de bakıyorum ve de mediamarkt ile saturn diye bir sitede var ama ben anlamıyorum yardımcı olur musunuz arkadaşlar
  9. cancık2

15-16K Laptop Önerisi

Peki bu alınır mı Almanya da ki kuzenime aldırıcam https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/201588952_-bravo-15-b5dd-035-msi.html 1681588995 Peki bu alınır mı Almanya da ki kuzenime aldırıcam https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/201588952_-bravo-15-b5dd-035-msi.html
  10. cancık2

15-16K Laptop Önerisi

Nasıl indirim yapmışlar dediğiniz laptoplarını linkini atar mısınız 15 k bütçe var ama bir tık üstü olsa dahi atın lütfen
  11. cancık2

Ps 4 için pes2021 i mağazdan satın almış olanlar var mı?

Arkadaşlar merhaba pes 4 pro için pes 2021 alacaktım ama mağazada kaldırmışlar, tam bilmiyorum ama mağazadan indirmiş olan bir arkadaş hesabını verse ben de kendi cihazıma indirsem olur mu verecek yiğit biri var mı?
  12. cancık2

Yardım Sıvı soğutmayı kasaya takamıyorum

😃
  13. cancık2

Hazır Sistem Siparişi

Ne kadara aldın link atsana
Geri