Arama sonuçları: *

1. E

Yarım kalan bios güncellemesi

Evet, MacBook üzerinden yapıyorum. Olmamasının nedeni olabilir mi? 1761204670 Ekranı görüntüleyemiyorum
  2. E

Yarım kalan bios güncellemesi

Selamlar. Yeni bir sistem topladım, PC’yi açtığımda ekrana görüntü veya herhangi bir yazı, uyarı gelmedi yeniden başlat yaptığımda bios ekranına ulaşabildim. Msi sitesinden bios güncel sürümünü USB aktarıp güncellemeye başladım. Güncelleme bitti ve yeniden başlattığında ekran siyah ekran oldu 15...
  3. E

Çözüldü✓ 11400f ve bileşenler için soğutucu önerisi

Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Bu rampage modeline göre muhtemelen daha iyi bir şey alırım.
  4. E

İkisi arasında bir kıyaslama yaparsak id-cool daha mı iyi? 1686089922 Hangi modeli?
  5. E

Sizin kullandığınız bir ürün mü, sessiz çalışıyor mu? Rgb takıntım yok fakat Snowman t6 ultra rgbli bir modeli 11400f için çok önermişler, fakat anakart ve kasama uyar mı emin olamadım.
  6. E

Merhabalar. Anakart: Gigabyte H510M-H İşlemci: i5 11400f Kasa modeli: Rampage Saioler Temper camlı 600w 80 plus Kasa model linki: https://www.rampage.com.tr/tr/urun/rampage-sailor-temper-camli-600w-80-plus-bronze-siyah-4-12cm-rainbow-fanli-gaming-oyuncu-kasasi Yukarıda ki birleşenlere...
Geri