Arama sonuçları: *

1. U

bilgisayarım sağlam olduğunu bildiğim Harici harddisk 'i okumuyor

Merhaba, wd 25a2 aldım arkadaşımın laptobuna taktım ve anında gözüktü fakat bende gözükmedi. İçinde windows için driver var flashbellek ile aldım yine olmadı. Flashbelleğimi taktığım USB portu dahhil 4 portta da denedim yine olmadı. Takınca ses geliyor harddisk çalışıyor ışığı da yanıyor...
  2. U

Sistem yüke binince yatay gri çizgiler oluşuyor, internet tamamen gidiyor.

birisi 10dk bekletmiş bazı plastik parçalar erimiş
  3. U

sökmüştüm. İnternet gitme sorunu da ekran kartından. Alakasız parçalar biliyorum ama onboard ile yayın yaptım 0 hata sadec eyayın kasıyor ekran kartını takıyorum ekran çizgi çizgi oluyor interneti patlatıyor. Yeni kart alınca da düzelmezse anakart alıcam
  4. U

5 dakika 200 derece önceden ısıtılmış ama çok beklemedim önceden ısıtmak için
  5. U

fırınladım fakat düzelmedi, ayrıca OBS den yayın açıyorum csgo da kasınca obs de internet 0 a düşüyor kastığı için interneti kesiyor olabilir mi?
  6. U

Ekran kartını çıkardın onboard taktım görüntü problemi çözüldü. Arkadaşımın mining sisteminde 1080ti vardı şuanda çalıışmıyormuş. Ondan o kartı alsam mining de ne kadar hasar gördüğünü nasıl anlarım? furmark da falan test etsem ?
  7. U

-500 yaptım ona rağmen sorun devam ediyor
  8. U

Sistem: GTX 750ti, i7 4770 soğutucusu akassa venom atto, 16gb 1600mhz ram, ssd, hdd, çift monitör Sistem gündelik kullanımda sorunsuz çalışıyor, Lol de problem yaşamıyor ve hatta Lolde yayın yaparken de problem yaşamıyor. Ama CSGO, Valorant, GTA 5 açtığımda ekranda yatay gri gri-beyaz çizgiler...
Top Bottom