Arama sonuçları: *

1. A

Neden sürekli pingim var

teşekkürler valla sende yardımcı oldun şikayet var diye bi yere baktım ordada herkes böyle diyor
  2. A

Neden sürekli pingim var

kablo 2. modeme bağlı pc de 2. modeme bağlı 1765662573 bide bazı saatler arası oluyor bu dediğim şuan düzeldi mesela ikiside yakın geliyo gene şimdi dowload 830 upload 950 geliyo pingde 20 ye düştü
  3. A

Neden sürekli pingim var

2. modemi odamda internet çekmiyordu oyuzden aldım
  4. A

Neden sürekli pingim var

ben iki modem kullanıyorum ana modememi bağlı olmam lazım bu arada bu test sonucları ana modemdede aynı şekilde 1765661726 hatta yapabilirsem odemdeki routeri ana modem yerine kullanmak istiyorum ama bulamadım onu şuan
  5. A

Neden sürekli pingim var

ping 140 bandında 1765661269
  6. A

Neden sürekli pingim var

işte işte önceden modem değişmeden önce ikiside eşitti şimdi böyle ve çok ms var
  7. A

Neden sürekli pingim var

bazende 150 download 750 upload veriyo 1765660962
  8. A

Neden sürekli pingim var

açıldı
  9. A

Neden sürekli pingim var

LOS nerde yazıyor göremedim pc denmi yapmam lazım
  10. A

Neden sürekli pingim var

türk telekom alt yapısında türknet kullanıyorum modemi değiştirdiler ve değiştikten sonra çok fazla pingim çıkmaya başladı ve internet 1000 vermiyor artık 600-700 arası veriyor önceden 1000 veriyordu sorun ne olabilir
  11. A

Çözüldü✓ Arkadaşımın bilgisayarı açılmıyor

kral buldum sorunu rami kırmış soğutucu ayrılmış ram üstünden
  12. A

Çözüldü✓ Arkadaşımın bilgisayarı açılmıyor

ben ram aldım arkadaşıma denemesini söyledim şuan ramler onda denemek için rami sökmeye çalıştık sökemedi yerine geri oturttu ve pc den görüntü gelmemeye başladı ramları söktürdüm ve geri taktırdım portlarıda düzgün takmış ama ekrana görüntü gelmiyor
  13. A

Cs den durduk yere ban yedim

artık cs imkanı yok oynanmaz
  14. A

cidden kafayı yemelik ekran kartını aldığım elemanın cs de 3000 saati var ve hile kullanarak oynuo seçkin puanı çocuğun 29000 yayıncının birinin yayınındada görünğyor ama ban yemiyor ben yiyorum normal oynadığım halde 1748960821 hocam fsr falanda açık değildiki
  15. A

cidden çöp oyun durduk yere ban atıyorlar son dönemde cs nin rekabetci sisteminde haftalık ödül için oynadım bir tek onun dışında zaten faceit den oynuyordum artık okadar vahim durumda kendi rekabetci sisteminde oynayan bırakmadı zaten valve şimdide hile olmayanları banlıyor zaten hit box lar...
  16. A

itiraz ettim cevap bekliyorum ama cidden cs go dana daha kötü olma yolunda ilerliyorlar 1748960193 bu kadarda kötü yapılmaz bir oyun ama
  17. A

witcher 3 oynuyordum bir anda ekrana böyle bir yazı geldi 1748960066 gta 5 de hile yaptım bir tek onun dılında giç bir oyunda yapmadım hile o hileyide epic games hesabımdaki gta v de yapıyordum onun dışındada hiç bir hile falanda kullanmadım gta dada hileyi yaptıktan sonra dosyaları siliyordum...
  18. A

cs 2 çok saçma kötü bi oyun olma yolunda ısrarala ilerliyo durduk yere ban yedim cs 2 de hiç bi şekilde hile falan açmadım zaten bayadır pc açamaıyordum bile son dönemlerde giriyordum ondada haftalık ödülü bilğimle alıp çıkıyordum ban yedim nasıl açtırırım
  19. A

Temudan kasa fanı alınır mı?

daha almadım almayı düşünüyorum
  20. A

Temudan kasa fanı alınır mı?

yorumları okumak önemli oyuzden işte 210 yorumu var yani çoğuda güzel demiş
Geri