Arama sonuçları: *

1. E

RX6800 ve Ryzen 5 5600 neden fps değerleri bu kadar düşük?

5600 ve 6800 kullanan arkadaş daha yüksek alıyor ve 5600 6800 ü besliyor. O yüzden ayarlarınızda problem olduğunu düşünüyorum
  2. E

Klasse Longteng VS İkea LÅNESPELARE

Klasse normal kullanıyordum şuan İKEA Lenaspare kullanıyorum. Fps oyuncusuyum. İnanılmaz güzel bir pad İKEA NIN padi. Yani 360 tl ye değer bir pad. Longteng denemedim ama ihtiyaç duycağımı sanmıyorum
  3. E

Bu sistemi alıyorum (Son çağrı)

Ben 40 k ya 7800xt li kasayı alırdım.. Saçma bir para. Ayrıca görsellik oluşturmak için kasaya ekstra 5k verecrğime anakart işlemci ya da ekran kartına veririm o parayı
  4. E

🔥İndirim 64GB Kingston Usb 3.2 132₺🔥🔥

Benim merakım başka arkadaşlar, bu usb bellekleri, saklama olarak yani resim fotoğraf video tarzı saklama dışında ne için kullanıyorsunuz :) hep alasım geliyor ama cloud sistemi aklıma geliyor vazgeçiyorum
  5. E

2.el 6900 xt değerleri

Güç kaynağın ömeğni yemiş olabilir. Px kapanıyor sa PSU dan oyun kapanıyorsa GPU dan olur.
  6. E

🔥İndirim Corsair HS65 1799 TL

Neden alınmaz? Çok güzel kulaklık bu fiyata...
  7. E

🔥İndirim Corsair HS75 XB Wireless Kablosuz Mikrofonlu Xbox Oyuncu Kulaklığı 1.999,00 TL

Kullanıyorum hem xbox da kullandım hem Pc de kullanıyorum. Güncellendikten sonra Çok iyi kulaklık kesiklik yok kopma yok vs vs dolby atmos da çalışıyor tavsiye edilir. Ayrıca bu fiyata bulamazsınız bu kadar iyisini.
  8. E

Xbox Series X'imi satmalı mıyım?

En iyi cevabı ben veririm sanırım. Ayrıca en az yaklaşık 4 yıl daha yeni konsol çıkmaz bunu unutmadan devam edeyim Gta 6 çıkınca çok rahat satarsın parasına ihtiyacın yoksa satmamanı öneririm ben xbox series x ms garantili 11.ayda bitiyordu 9.ayda sattım 14.500 e verdim. Eski ilankarda...
  9. E

RX 6800 ve R5 5600X Takılma Olayı Olumsuz Sonuçlandı!(Pazartesi Olayı)

Hocam anakartın üstünde ki pili çıkart tak bios bir sıfırlansın. Bütün site seferber oldu senin pc için :)
  10. E

RX 6800 ve R5 5600X Takılma Olayı Olumsuz Sonuçlandı!(Pazartesi Olayı)

Hocam sizin takılmanızım 3 sebebi olabilir. 1 si ve en yüksek ihtimal PSU EN AZ 750 W olmalı. 2. Si harddiskiniz sıkıntılı olabilir kaldı ki m2 ssd kullanıyorsunuz pek sanmıyorum. 3. Sü ramleriniz 3600 den 3200 e geçmişssiniz ondada problem vardı dedğniz. O yüzden ben yine söylüyorum. 750 W...
  11. E

Rx 5700XT ve RX 6800 16 Gb kartımı RTX 3070Tİ ile takas ettim.Sizce değer mi?

Kaç watt psu taktı??? Sıfır mı 2. El mi??? Bunlar önemli sorular ben seni hala kazıklıyor konudundayım
  12. E

Rx 5700XT ve RX 6800 16 Gb kartımı RTX 3070Tİ ile takas ettim.Sizce değer mi?

Çaresizlik insana hayatı öğretmiyor kardeşim sen bilgisizlikten kazıklanmışsın. Senin kasmalarının sebebi PSU yetersizliği.. 750 w düzgün bir psu alsan ve ilave ram taksan sorunun olmazdı
  13. E

B450M-A PRO MAX R5 5600X Overlock Yaparsam Anakartı Yakar Mıyım?

Darboğaz yapmaz bu sistem nereden çıkarttınız Darboğaz yaptığını?
  14. E

Büyük Mouse Anketi! En Sevilen Fare Oylaması

Logitech G402 fury koymamışsın büyük eksiklik... Fps oyuncuları için biçilmez kaftan fiyatına göre
  15. E

Çözüldü✓ Beyler yeni bir pc aldım ama bir sorun var.

Yahu bilgisayarcı değil o tokatçı. Ekran kartı güç girişi tam takılı değil muhtemelen. Bilgisayardan ses geliyor mu bip sesi falan geliyorsa kaç bip sesi geliyor. Sıfıe pc lerde ekran kartı güç kablosunu tam takmıyorlar genelde.. Baika bir sorun olduğunu sanmıyorum... İşlemci anakart uyumu...
  16. E

Güzel ve uzun ömürlü klavye lazım

Kimse de dememiş ki Asus rog strix scope rx modeli muhteşem su geçirmez ve güzel switchleri var diye
  17. E

❌İndirim Bitti! 🔥Thermalright Peerless Assassin Inventus Siyah 1300₺/ARGB 1488₺ 🔥

Yok hocam 5600x kullanıyorum zaten çok gerek duymuyorum açmak için
  18. E

❌İndirim Bitti! 🔥Thermalright Peerless Assassin Inventus Siyah 1300₺/ARGB 1488₺ 🔥

Ben snowman T6 ultra kullanıyorum yükte 58 derece. Bu ise yükte 55 derece demişler. Bu kadar vermeyr ihtiyaç var mı? Yani sesi çok veya az tek etken bu olır geriye
  19. E

Xfx 6700 xt kartında wattman yiyen oldumu ?

Saçmalık.. 4060 ileri dönük düşünülemez. Ayrıca 6700xt gibi canavar bir ekran kartı küçümsenemez
Geri