Arama sonuçları: *

• Users: 0zzy
  • Order by date
  1. 0

Çözüldü✓ 8+8 RAM için doğru öneri hangisidir

bios mu xmp yoksa xmp bi bios ayarı fln mı cok önemli bişey değilse sorun olmaz 16 gb kullanabiliyim istiyorum sadece oyunları acmak istiyorum 1768583062 sizin attıgınız daha ucuzmus suan fark ettim kusura bakma hocam onu aliyim o zaman onda xmp açılır demi
  2. 0

bu olabilir belki https://bilendenal.com/Kingston-Beast-8GB-DDR4-3200MHz-CL16-Masa-Ustu-Performans-Ram-KF432C16BB-8TR.html 200 mhz fazla ama bi forumda 200 mhzden sorun olmaz denilmişti ha bide bu var...
  3. 0

hocam iki tane fury alsam benim rami cıkartıp bunları takabilirmiyim anakarta uyar mı bilmiyorum ve anakart markasının ne oldugunuda bilmiyorum https://www.hepsiburada.com/kingston-hyperx-fury-blue-16gb-2x8gb-1600mhz-ddr3-ram-hx316c10fk2-16-p-BD803920?magaza=CosmonyTeknoloji
  4. 0

hocam bu ram fiyatlarına ne oldu böyle bu beni biraz aşıyor maalesef ama teşekkür ederim
  5. 0

hocam pek ramler hakkında bilgim yok bana al 2. slota diyebilceğin bir ram varsa cok iyi olur
  6. 0

Hangi RAM'i alırsam uyar? CPU-Z'den SS veriyorum, tek slot 8 GB ama MHz'si ile markası modeli ne anlayamadım. Ona göre aynı MHz almam gerekiyormuş sanırım. 8+8 yapacağım. Düzenlemeye yapıyorum bulmuş olabilirim ama CPU-Z'deki MHz ile farklı kodunu girince bu cıktı ve satışı yok. 2. bir 8 RAM...
  7. 0

Valoranta girince internet gidiyo

valoranta girince internet gidiyo valoranttan cıkınca geliyo ne yapcam bilmiyorum
  8. 0

Ankarada hangi aquaparka gitmeliyim

4 arkadaş çarşamba günü Ankaraya gidicez ve aquaparka gitmek istiyoruz ama sanırım damsız çoğu almıyo alanda bi anktalya diye bi yer onun harici damsız girebilceğimiz bi aquapark varsa ankarada yardımcı olursanız cok güzel olur. not:yaşlarımız hepimizin 17
  9. 0

yeni monitör alıcam yardımcı olur musunuz?

yeni monitör alıcam ve bütcem 6000 tl hangisini tercih edersiniz genelde fps oyunları valorant ve cs oynarım ve 240 hz üstü bi monitör istiyorum ikisi arasında kaldım buyrun...
  10. 0

monitor tutacagı öneri

https://www.epey.com/monitor/viewsonic-vx2458-c-mhd.html hocam ekran bu fakat sitede vesa desteklemiyor diyor vesa desteği dısında bulunan başka bi tutacak aparatı bulamaz mıyım
  11. 0

monitor tutacagı öneri

hocam bunlar her monitöre uyar mı
  12. 0

monitor tutacagı öneri

monitor tutacagı önerisi olan arkadaslar yardımcı olabilir mi?
  13. 0

mönitörümde kücük siyah cizgi cıktı yardımcı olabilir misiniz

Nasıl yani hocam nasıl düzeltebilirim bi bilgin varsa paylaşabilir misin
  14. 0

mönitörümde kücük siyah cizgi cıktı yardımcı olabilir misiniz

mönitörümde kücük siyah cizgi cıktı ne olduğunu ve nasıl cözülceğini bilmiyorum ztn hali hazırda bi iki yıldır ölü pikselim vardı ama bunun onunla alakası yok fotoğrafını ekliyorum yardımcı olursanız dostlarım cok sevinirim. 1690863356 lütfen yardımcı olabilir misiniz
  15. 0

işlemci sıcaklığım oyundayken 90 derece

önerin bi fan var mı hocam
  16. 0

bugün yeni işlemciye geçtim ama valorantta 90 87 derecelerde sıcaklığı. bu değerler sıkıntı yapar mı anakartıma falan zarar verir mi? termal macunum yeni sürüldü işlemci stock fanı ve işlemcide r5 5600x
  17. 0

bugün yeni işlemciye geçtim ama valorantta 90 87 derecelerde sıcaklığı. bu değerler sıkıntı yapar mı anakartıma falan zarar verir mi? 1681832929 termal macunum yeni sürüldü 1681833291 işlemci stock fanı ve işlemcide r5 5600x
  18. 0

ramim işlemcim için yeterli mi

hocam şimdi elimdeki 8 gb ramin aynısını bi tane daha alıp taksam olur mu 1681066471 8+8
  19. 0

ramim işlemcim için yeterli mi

kankalar bende amd ryzen 5 5600x işlemci rx570 ekran kartı var ama ramim 8 gb. 8 gb iş görür mü bu işlemcide yoksa bi 8 gb ram daha mı aliyim
  20. 0

ryzen 5 5600x için işlemci soğutucum yeterli mi?

hangi macunu önerirsiniz hocam
Geri