Arama sonuçları: *

1. erdmoks

2. El kazık mı? Alınır mı?

Hocam rampage kasa psu da rampage ise asla alınmaz. Hem de bu parçaları bireysel ikinci el toplayın çok daha uyguna alırsınız. Hatta bazı parçaları sıfır alırsınız. 1710681760 RX6600de watman sorunu yaşayan görmedim hiç. Ben de kullandım yaşamadım
  2. erdmoks

RTX3050 İ5 12450H ile düşük fps aliyorum

hocam laptopunuzun ekran kartının TDP'sini biliyor musunuz? Test edilen cihaz örneğin 75W ve sizin laptopunuzun ekran kartı 60W ise fark olabilir. Genelde lenovo ekran kartı tdp değerini kısıyor soğutma için.
  3. erdmoks

Garantideki ürünün iadesi

Cayma hakkım hakkında yeterli bilgiye ulaşamadığım için bu konuyu açma gereksinimi duydum. Gamegaraj üzerinden 27 Mart tarihinde faturalandırılmış bir cihaz aldım. 1 Nisan tarihinde cihaz elime geçti. Sanırım 1 Nisan itibariylr 14 günlük cayma hakkım başlıyor. Cihazda fps drop sorunu...
  4. erdmoks

RX6600 Fps Drop ve Ekran Kartına Yük Binmesi

Hocam kusura bakmayın çok geç dönüş yaptım. İşlemci sıcaklığım ortalama 65 derece, maksimum 70 dereceyi görüyor
  5. erdmoks

RX6600 Fps Drop ve Ekran Kartına Yük Binmesi

Merhaba. Sistemim şöyle: ASUS RX6600 8GB Ryzen 5 5600 8x2GB DDR4 3600Mhz Ram 512GB SSD (3500/2100) 600W Psu Oynadığım bütün oyunlarda fps drop yaşıyorum. Vsync kapalı, 5 6 adet farklı amd driverı denedim sorunu çözemedim. Bazı forumlarda Adrenalin yazılımını kaldır dediler, kaldırdım yine...
Geri