Arama sonuçları: *

1. G

Teka 12000 Btu Klima 19420

Birliğim kadarıyla Çin malı klimalara ek gümrük vergisi getirdiler. Fiyatlara kış olduğu için yansımadı diye duydum. Yaza doğru artar fiyatlar bilginiz olsun.
  2. G

🔥İndirim 🔥🔥ANKER Q11İ 999TL🔥🔥 🔥🔥ANKER Q30 1999TL🔥🔥

Ben 2 tanesini kırdım, bağlantı yerlerinde kronik sorun var. Alanın dikkat etmesi gerekiyor. Şimdi 1 tane daha aldım :D, fiyatına göre baya iyi performansı var.
  3. G

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Yoksa 3.500 daha verip şunu almak mı? https://amzn.eu/d/cVn4aW4 Aktif gürültü engellemeye o kadar vermeye gerek var mı?
  4. G

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

https://amzn.eu/d/e6VKiLq Kulaklık ile ilgili fikriniz nedir? Almış bulundum, akakçede en düşük 7kya satılmış görünüyor.
  5. G

Medimarkt 3 al 2 öde Steelseries nova 5 3800₺

Ankara içinde alan varsa yazabilir mi? Anteres AVM’de buluşup alabiliriz, aynı kampanya artics nova 7 içinde geçerliymiş. Onu almayı tercih ederim. İlgilenenlere.
  6. G

❌İndirim Bitti! Deniz king masaj aleti 312TL

Ben aldım bir tane. Beğenirsem yorum geçerim diyeceğim ama 7 adet stokta kaldı
  7. G

🔥İndirim Anker Q30 Lacivert 1900tl

Arkadaşlar naçizane önerim bu kulaklığı almayın. Bir tane şirketim verdi bir tane ben satın aldım ikisininde sağ kulaklığının birleşim yeri kırıldı. Dağıldı gitti resmen. Plastik kalitesi beş para etmez. Üstüne kronik sorunlu olmasına rağmen kullanıcı hatası diye teknik servis üstünden atıyor...
  8. G

🔥İndirim Acer Predator Cestus 335 Kablolu Mouse, 697 Tl,

Hocam ben 402 den sonra m3 e geçmiştim. M3 bozulunca bir süre kullandım. Hiç beğenmedim hem şeklini hem ağırlığını. Ninjutsu sora v2 aldım şimdi. Mükemmelmiş. G402 den geçersen ağırlık sorun olmaz ama şekli baya kötü geldi. Kişisel fikrim bunlar
  9. G

❌İndirim Bitti! Connectgame indirimleri

Almayın aldırmayın, 1 yıl önce aldığım darmoshark m3 mouse bozuldu. Garantiye gönderemedim bile. 1.500 tl çöp oldu.
  10. G

🔥İndirim Buzdolabı poşet indirimi

Aldım teşekkürler
  11. G

Yardım SCY S3000 Pro SMSRB4T00100D PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD alınır mı?

Merhaba, almadım, kioxianın 2 tb ürününü aldım itopyadan 3600 TL’ye. Bu ürün hakkında maalesef yorumum yok.
  12. G

🔥İndirim Mad Catz THe Authentic PILOT 5 Gaming Kulaklık - 1090 TL

Merhabalar, @MuratTheFounderOfGariban hocam aşağıdaki linkte yer alan klavyenin benzerini arıyorum. Öneriniz var mıdır? https://tr.rog.gg/G8YdSr
  13. G

❌İndirim Bitti! asus tuf 4070Ti Super 30.000 TL

Gamegaraj gene insaflı arkadaşlar. 34 k ya palit marka alabilirsiniz. https://www.gamegaraj.com/urun/palit-geforce-rtx-4070ti-super-16gb-jetstream-oc/
  14. G

PNY GeForce RTX 4070 12 GB XLR8 Gaming VERTO EPIC-X RGB 19.999,00TL

İhtiyacı olan vade farksız alsın, süper fırsat paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum.
  15. G

Yardım SCY S3000 Pro SMSRB4T00100D PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD alınır mı?

Merhabalar, Aşağıda verilen SSD şu anda 1 tb m2'lerden en düşüğü, 2. SSD olarak Asus Prime B550M-K anakartıma takacağım, pek fazla yorumda yok SSD ile alakalı. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi...
  16. G

🔥İndirim DEEPCOOL ÜRÜNLERDE SİNERJİDE %15 İNDİRİM

Pny 4070 ve 850 watt psuyu ayrı ayrı alınca 25.687 oluyor. Bundle yapınca 26 küsüre satıyorlar. Aman aman dikkat edin ürünleri alırken.
  17. G

🔥İndirim Razor E Prime Air Elektrikli Scooter 7999 TL

Çok fazla deneme yaptınız diyor. Ödeme adımına geçebilen var mı?
  18. G

🔥İndirim RAZER Wolverıne V2 Chroma Oyun Kolu Beyaz 2.486,65 TL

aydınlattığın için teşekkür ediyorum
  19. G

🔥İndirim RAZER Wolverıne V2 Chroma Oyun Kolu Beyaz 2.486,65 TL

Soru cevap kısmında pc ile uyumlu değil demişler
  20. G

🔥İndirim XPG Pylon 650W PSU 1334 TL

Muhtemelen yanlış fiyatlandırmaydı. Yada lansman fiyatıydı. Almaya çok niyetlendim ama ben alınca satamıyorum maalesef. Güzel indirimdi. Ellerine sağlık @Ckribrahim
Geri