Arama sonuçları: *

1. O

🔥İndirim MSI 5060 Ti 8 GB White 18.999₺

f/p olmasından bizene, kaliteli işini yapan kim ? nvidia. yazılım sorunları yaşayan kim ? amd, fp fp diyorsunuzda sorunlar yaşamaya devammı ?
  2. O

🔥İndirim MSI 5060 Ti 8 GB White 18.999₺

dostum amd 5xxx ve 6xxx serisinin desteğini kesiyor ? nvidia her türlü en iyisi, özellikle yazılımlardan sonra, frame gen, dlss vs..
  3. O

RTX5060 12GB VS rx9070 16GB

1760723803
  4. O

bu saf güçle beraber değilmi, yapay zekalara sordum 4060 ti 16gb frame generation açarsa durum berabere kalır hatta 4060 ti geçer fln diyolar
  5. O

RTX 5070 12gb al kesin ve net. 1760722377 bu arada rtx 4060 ti 16gb kartımı satıp rx 9060 xt'ye geçmek mantıklımı ?
  6. O

Nvidia smooth motion açınca ekranda flickering yaşanması

peki bazı oyunlarda adamlar smooth motion ve frame generation aynı anda açıp multi frame generation gibi gösteriyorlar, yani demekki oluyormu oluyor, sadece bunu dying light 2 için test edenler yok, ondan sordum biri bunu deneyebilirmi vesaire
  7. O

ekran kartım 4060 ti 16gb, 50 serisi olsa tamam dicem, smooth motion çıktı çıkalı bu sorunu haala çözmediler, özellikle dying light 2 gibi popüler bi oyunda 1760653066 evet sadece şunu merak ettim bu sorun tek bendemi yaşanıyor, donanımsalmı, çünkü internette araştırıyorum hiç kimsede yok...
  8. O

Çözüldü✓ 7800xt birden sinyal yok diyip kapanıyor

sen yinede yap bakalım hiç denememekten iyidir, belki çözülecek
  9. O

Dying light 2 de smooth motion özelliğini açtıktan sonra frame generation aktif edince, flickering yaşanıyor, dlss kapayıp denedim g sync kapadıktan sonra denedim fln hiç çözülmedi, her türlü bildiğim yöntemi denedim. Kısa özet: (smooth motion aktif edince frame generation kullanınca bu...
  10. O

🔥İndirim 🔥REALME 12 Pro 8/256 GB 11.989TL🔥

16k'ya teknosa dan realme 12 almıştım, keşke bekleseymişim, amabelki ilk çıktığı zamanlar aldığım içinde bukadar pahalıydı
  11. O

Çözüldü✓ 7800xt birden sinyal yok diyip kapanıyor

Display Driver Uninstaller ile driveri sil, dirverları tekrar indir 1760650521 görüntü almak için ilk önce HDMI kablosunu anakarta bağla, sonra dediğim display driver uninstaller ile driverları sil, ve amd'nin sitesine girip tekrar driverları kur
  12. O

Pc den ANLAYAN BİRİ LÜTFEN

antivirüs fln kullanıyormusun
  13. O

Video karanlık kısımda garip noktalar var

Onlar en düşükte zaten, chrome dan operaya geçtim nokta nokta olam kısım gitti ama fullscreen de aynı şey yine yaşanıyo
  14. O

Valla en sona aldım, fullscreen yapınca o nokta nokta olan kısım gidiyo, ama buseferde o çizgi gibi bişey geliyo
  15. O

normalde ölü piksel testi vesaire yaptım yaptım ama böyle şeyler olmuyor, birtek youtube video izlerken oluyor, monitörü 2 gün önce aldım, Gigabyte GS25F2 modeli, videoda karanlıkta böyle şeyler oluyor, yardım ederseniz sevinirim
  16. O

5k fiyatında monitör önerisi

tamamdır hocam teşekkür ederim
  17. O

hocam önemli olan hoparlörü değil, yani ghosting olmaması, pikselleri saymak istemem açıkçası, görüntüde yırtılma olmaması lazım, yanılmıyosam HDR de var senin attığında, önemli olan bunlar yani 1757114941 hangisini net önerirsin %100 ama, gigabyte modelimi yoksa aoc modelimi hocam, hangisi en...
  18. O

yada dersenki benim gönderdiğimden başka bişeye sapma, ben bu gigabyte modeline okeyim
  19. O

senin gönderdiğin gigabyte modelinin 27 inç versiyonuda var, ama pikseller daha fazla belli olur değilmi, ve maalesef hocam 2k daha koycak gücümüz olsa keşke :D 1757114516 birde fazeon marka alınır mı? bi arkadaş üstte göndermiş...
  20. O

şuanki monitörümden buna geçmek mantıklımı yani 1757113822 hatta benim şuanki monitör linki bu hocam: https://www.lenovo.com/tr/tr/monitors/l29w-30
Geri