Arama sonuçları: *

1. syroon

İşletme vs Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik

yorumunuzu bekliyorum
  2. syroon

PS 4 için harici disk tavsiye eder misiniz

hocam ikiside seagate
  3. syroon

hocam bunlar nasıl ps ye takılıyor
  4. syroon

Aklımda iki model var, önerisi olan varsa yazabilir. 2Tb altı önermeyiniz. Seagate Game Drive for PS4 STGD2000200 Seagate Expansion 2tb 2.5" USB 3.0 Taşınabilir Disk STKM2000400
  5. syroon

iphone alternatif şarj aleti

iphone için orijinal şarj aleti almak şart mı yoksa mcdodonun ürünleri alınabilir mi
  6. syroon

Yd 2 telefon getirmek

2 kapalı kutu telefon getireceğim. Gümrükten geçerken birini arkadaşıma veriyim diyorum ancak gümrükte işlem yapılıyor mu onu merek ettim çocuğun da hakkı yanmasın.
  7. syroon

Yd 2 telefon getirmek

arkadaşımla birlikte gideceğim birini ona versem sorun yaşar mıyım
  8. syroon

Yd 2 telefon getirmek

Arkadaşlar Makedonya'ya gideceğim kendime ve anneme olmak üzere 2 telefon almak istiyorum gümrükte sıkıntı yaşar mıyım ?
  9. syroon

Ev sahibinin %150 zam yapması

hocam 5 yılın üstünde aynı kiradaysanız yapabilir
  10. syroon

YD telefon tavsiyesi

hocam 17 yaşındasın zaten sen 8 aya 18 olusun yurtdışına tekrar çıkma şansın olursa işletirsen he diyelim olmadı telefoncular imei atıyor he o da olmadı o zaman ikinci telefon kullanmalısın
  11. syroon

YD telefon tavsiyesi

telefona bir zararı yok hocam çift sim kart destekliyorsa 8 aya kadar kullanabilirsin dediğim gibi kalan 4 ayda senin tercihine kalmış
  12. syroon

YD telefon tavsiyesi

telefona bir şey olmuyor hocam sadece hattını kullanamıyorsun o da 4 ay sonra tekrar açılıyor
  13. syroon

YD telefon tavsiyesi

hocam giriş çıkış çokta sorun değil aslında kıbrısa 1 saat git gel yapılır
  14. syroon

YD telefon tavsiyesi

kalan 4 ay ya başka tel kullanacaksın ya da imei atacaksın
  15. syroon

YD telefon tavsiyesi

hocam sim+e sim 8 ay kullanabilirsin sonara hattın kesiliyor sonarki sene tekrardan 8 ay hakkın oluyor 1680715523 hocam o sıkıntı daha çok pro ve pro max de oluyormuş 14 plusta duymadım
  16. syroon

YD telefon tavsiyesi

hocam sizce hangisinin ömrü daha uzun olur
  17. syroon

YD telefon tavsiyesi

neden hocam
  18. syroon

YD telefon tavsiyesi

Makedonya'ya gideceğim, samsung s23 ultra veya iphone 14 plus almayı düşünüyorum. Fiyatlar: iphone 14 plus: 17k samsung s23 ultra: 19.5k
Top Bottom