Arama sonuçları: *

• Users: Azoth
  • Order by date
  1. Azoth

Öneri Kaliteli 850w PSU önerisi

Tabii ki onu garantiye yollayacağım hocam. Başka model almak istedim. Tekrar güvenemedim. 1768567567 Teşekkürler öneri için hocam.
  2. Azoth

Rm850x aldım hocam. Birde bunu deneyelim bakalım
  3. Azoth

Merhabalar, Yeni bir sistem topladım. Dün kurdum BIOS ekranı geldi fakat 3-5 dakika sonra pat diye bir ses geldi ve şarteller attı. PSU dan yanık kokusu geldi. Kontrol için PSU’yu söküp prize taktım ama yine ses geldi ve kıvılcım çıktı. Şimdi yeni bir PSU alacağım ama bu olaydan sonra tereddüt...
  4. Azoth

Öneri NOTEBOOK ÖNERİSİ 30.000₺ BÜTÇE

Merhaba, Araç kodlama/yazılım için bir notebook bakıyorum. Çok ağır programlar değil ama yinede takılma/donma olmadan işlerimi halledebilmeliyim. Haricinde filmde izlerim. Ara ara oyunda oynayabilirim ama bu ikinci planda tabi o yüzden olmasada olur. İnce ve hafif, pil ömrü iyi bir notebook...
  5. Azoth

Yardım Sıvı soğutma ve farklı fanları optimize çalıştırma

Bilader yazan birinin benim Türkçeme laf etmeside baya komedi. En basit kelimeyi doğru yazamayan birinden anlamını bilmesini beklemek zaten kahkaha sebebi. Okuma-yazmayı yeni öğrenmiş biri olduğunu düşünürsek bu durum normal. Okulunu aksatma. Bol bol derslerine çalış.
  6. Azoth

Kardeş fazla kasıyorsun. Öncelikle cümle gayet anlaşılır. Optimize de burda kullanılabilecek bir kelime iken saçma ve alakasız örneklendirmeler yapmışsın kendince. Kaldı ki burada bunu sorun haline getirecek veya anlamayacak insan olduğunu düşünmüyorum çünkü herhangi bir sorun veya tuhaflık yok...
  7. Azoth

Hocam anlatamıyorum galiba. Bende 10 adet sl120 fan var zaten tamamen sl120 kullanmak istiyorum 1696370847 Kardeş optimizeye bu kadar takılmana anlam veremedim. Sonuçta siyaha beyaz demedim aslında gayet anlaşılır. Yardımın içinde ayrıca teşekkür ederim. Uygulayacağım.
  8. Azoth

Optimize demek cpu sıcaklığına göre fanların devrinin düşmesi veya yükselmesi demek hocam. 1696370353 Ben lian li fanları radyatöre taktım sıvı soğutmayı montajladım. Sormak istediğim asus radyatörde takılı olan lian li fanlarının cpu sıcaklığına göre optimize çalışmasını istiyorum. Şimdi direk...
  9. Azoth

Selamun aleyküm dostlar, Sıvı soğutma olarak Rog Ryujin 360mm var. Fan olarak ise Lian li SL120 inf var. Kasada 10 adet SL120 fan var ve bu fanlar lian li hub’a bağlı. Ben 3 adet SL120 fanı sıvı soğutmaya takacağım ama hub a bağlantı yaparsam sıvı soğutma ile optimize çalışmayacak diye...
  10. Azoth

fps icin mouse önerisi

Gpx e o paraları vermem fakat bilgilendirme amaçlı yazıyorum. Gpx üzerinde ki omron switch ler batch farkına göre değişmektedir. Kısacası switchler iyileştirildi, yenilendi ve çift tıklama sorunu olmuyor. İlk çıkan gpx ile kıyaslamak yanlış olur. 1692148260 Bu fiyatlarda alınır. Özellik olarak...
  11. Azoth

Ninjutso Sora Takılıyor

Hocam eğer mouse da üretimden kaynaklı bir sorun var ise garanti kapsamında iade/değişim olur. Wraith den alıyorsan yardımcı olurlar. İstersen kendilerini ara ve tereddütlerini ilet. Verdikleri cevaplar tatmin etmezse almazsın.
  12. Azoth

Yardım Monitör de görüntü karışma ve titremesi

Merhaba, Monitör durduk yere böyle oldu. Reset attım ve bilgisayarı kapadım, açtım fakat değişen bir şey olmadı. (DP kablo kaynaklı değil) Komple fişleri çekip yeniden başlatınca düzeldi.
  13. Azoth

Hangi mouse'u tercih ederdiniz?

Sorunlar genelde ilk partilerde olur hocam sonra ki partilerde düzeltilir. Kaldı ki garantili ürün eğer üretim hatası varsa her türlü garanti kapsamında değişim/iade olur.
  14. Azoth

Hepsinin birbirine kıyasla artı ve eksileri var kutu içeriği, ağırlık vs gibi fakat özellik olarak hepsi çok iyi. Kutu içeriği tercih meselesi değildir fakat ne alacağını bilmek ve artılarını öğrenmek iyidir, bilgi bilgidir. Tercih meselesi olunca genelde ele uygunluk ve en beğenilene göre...
  15. Azoth

lamzu ve sora shape olarak çok yakın kamburları geriden fakat f1 in kamburu orta bölümde shape olarak gpx mini diyebiliriz. Tutuş olarak lamzu ve sora finger için daha uygun. F1 ise claw ve palm e daha yatkın. Demek istediğim tutul şekline göre seçmen en isabetlisi olur. Sora ağırlık olarak...
  16. Azoth

Call Of Duty COLD WAR multiplayer erişim problemi

buraya bi bak hocam. https://www.drivereasy.com/knowledge/cannot-connect-to-online-services-call-of-duty-cold-war/#:~:text=This%20error%20message%20is%20related,last%20time%20you%20update%20it.
  17. Azoth

Çözüldü✓ Termal Macun Önerisi

Hayırlı olsun.
  18. Azoth

Mouse önerisi verebilir misiniz?

Üstüne biraz daha koyabiliyorsan bunu al. Bu fiyatlara en iyisi. Normalde bu özellikte ki mouse lar 2.000₺ ve üstü https://wraithesports.com/products/vgn-dragonfly-wireless-mouse
  19. Azoth

Evet, 60 dereceyi geçmiyor hocam.
  20. Azoth

Yıllardır mx-4 kullanıyorum gayet memnunum. Daha pahalı ve iyi macunlar var fakat fiyat farkına değecek değerleri sunmuyor.
Geri