Arama sonuçları: *

• Users: auyar
  • Order by date
  1. auyar

Çözüldü✓ 🚨DONANIM ARŞİVİ G9 ÖDEME YAPILIYOR'DA KALDI?🚨

Ben siteye ilk girdiğimde -ki video üzerinden bayağı geçti- bu uyarıyı aldım:
  2. auyar

🔥 DONANIM ARŞİVİ G9 - RTX4060ti SİSTEM ÇIKTI!

Stoklar tükendi mi ya? Tükendiyse 30 dakikadır siteye girmeye çalışıyorum bırakayım uğraşmayı...
  3. auyar

valorantta ortak hesapta arkadışımız ban yerse bizde yermiyiz

Valorant tarafını bilmiyorum ama bahsettiğin BAN çeşidi MAC adresine veya IP adresine atılır. Dolayısıyla seni etkilemez diye düşünüyorum.
  4. auyar

Max 6k ya Rahat ve Konforlu koltuk önerisi

Konu sahibinin izniyle bende takip ediyorum konuyu, neredeyse aynı sürelerde bende bilgisayar başındayım grafik tasarımcıyım.
  5. auyar

Termal Macun Önerisi Verir Misiniz?

Termal macunlar ve NX9 hakkında Abdullah bir video hazırlamıştı. Benim fikrimce MX-4'ten klasik ilerle.
  6. auyar

🔥İndirim Hyperx Fury S Speed XL 476 TL

Sizin aldığınız M boyutu hocam, arkadaşın paylaştığı XL.
  7. auyar

Paparadan ceza yermiyiz?

Neden ceza yiyesiniz hocam, Papara'da istediğiniz arkadaşınıza para gönderebilirsiniz. Aynı şekilde onlarda başka arkadaşlarına gönderebilir.
  8. auyar

Yardım Telefonu gece şarja koymak zararlı mı?

Zararlı veya değil bilmiyorum ama ben takıyorum, özellikle takmadığım 6 Şubat gecesinde keşke taksaydım diye çok pişman oldum... Eğer telefonunda optimize gece şarjı tarzında özellik mevcutsa açarak takabilirsin. Bu özellik senin sabah saat kaçta uyandığını öğrenerek ses uyanmana az bir vakit...
  9. auyar

yeni sistem almak mantıklı mı ?

Bana kalırsa eğer bunun için bir bütçe ayırmadıysanız hiç almayın aynı sistemi kullanın. Zaten RTX ekran kartınız var, işlemci konusunda bir şey diyemem. Ben GTX 1650ti kullanıyorum ve artık neredeyse çoğu yenilikler de RTX tarafına odaklanıldığı için değiştirmeyi düşünüyorum ama sizin için...
  10. auyar

İncehesap kargo kutu açılımı

Çek çek, profesyonel bir şey olmasına gerek yok telefonu koy bir kenara normal kutunu aç kaydı bölmeden kaydını al dursun.
  11. auyar

Type c to type c kablo Önerisi

Evet, farkettim sonradan ve mesajımı güncelledim.
  12. auyar

Type c to type c kablo Önerisi

Kesinlikle tavsiye ederim son 3 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum: https://www.hepsiburada.com/mcdodo-ca-1100-100w-type-c-to-type-c-dijital-ekran-hizli-data-sarj-kablosu-1-2m-siyah-p-HBCV000014Z3ER?magaza=reycon Edit: Bütçeni sonradan farkettim ama eğer bütçeniz varsa gerçekten ömürlük bir...
  13. auyar

Photoshop Beta Generate Fill özelliği çalışmıyor

Ben çıktığı ilk günden bu güne kadar kullanıyorum. Creative Cloud üzerinden Photoshop (Beta)'yı tercih ayarlarıyla birlikte kaldırarak tekrar kurmayı deneyebilir misin?
  14. auyar

Pc Açıkken Elektrik Giderse Nolur?

Elektrik giderse arkadaşın dediği gibi kapanır yani. Overclock ayarları gidecek olsa bilgisayarı her açıp kapatmana gider...
  15. auyar

Yurt Dışından JBL Kulaklık, Neden Bu Kadar Ucuz?

Dostlar JBL 510BT kulaklık alacağım araştırma yaparken Amazon US'da 1.200₺ gibi bir fiyata vergiler dahil buldum, bunun ucuz olma sebebi nedir? Yurtiçi: https://i.hizliresim.com/duzchk8.jpg...
  16. auyar

25.000 TL bütçe PC toplama

2560x1440 ekran çok güzel, şuan 2560x1080 kullanıyorum çok memnunum. Ama ekran büyük olduğu için ölçeklendirme çok büyük gözükecektir mümkünse bir tık daha yüksek çözünürlüğe geçmek gerekiyor 30" ve üzerinde.
  17. auyar

SSD Anakart Uyumluluğu Hakkında

Bilgisayarımda 2 adet M.2 slotu olduğuna göre destekliyordur diye düşünüyorum. Teşekkür ederim.
  18. auyar

SSD Anakart Uyumluluğu Hakkında

Bilgisayarımda hâlihazırda takılı Crucial P5 500GB NVMe 3400MB/s-3000MB/s M.2 SSD CT500P5SSD8 mevcut. Yetersiz geldiği ve boş slot olduğu için 1TB SSD alacağım ve şu modeli beğendim: Crucial P3 1 TB 3D Nand Nvme Pcıe M.2 SSD (3500-3000 Mb/s) CT1000P3SSD8 Soruma gelecek olursak M.2 SSD'lerde...
Geri