Arama sonuçları: *

1. Demacia'lı Master Yi

Yardım Sarj aleti camasir makinesinde yikandi

kardom şarj aletini kullanma bi süre ve açmayı biliyorsan kardom açıp alkole yatır oksitlenme olmaması için. ayriyeten de kardom sakın sıcak bir şey ile müdahale de bulunma kardom bir anda patlatırsın onun haricinde hiç bir şey yapamıyorsan bile balkon varsa balkona 1-2 gün bırak 3.gün...
  2. Demacia'lı Master Yi

Hesabima giremiyorum

kardom niye böyle dedin kardom
  3. Demacia'lı Master Yi

İ5 8400H Gtx1050 Ti sistemin kaldırabileceği hikayeli oyun önerisi

max payne 1-2-3 oyna 3 haricinde ilk ikisinin hikaye fena sarıyor
  4. Demacia'lı Master Yi

2025-2026 yılında laptop almak mantıklı mı?

orası öyle kardom inan bende yerinde duran bi eleman olsam net kasa alırdım fakat gezen biriyim kardom
  5. Demacia'lı Master Yi

Yeteri Kadar Çarpılmadık Mı?

kardom yanlış anlama ama bu kadar boş biri görmedim ben alakası yok anlattıklarıyla anlattığı gibi olsa zenginimiz böyle olmazdı ülkemizin zengini de fakiri de vizyonsuz kardom ve iki tarafta trafikte birbirini yamultuyor
  6. Demacia'lı Master Yi

Obez oldum ve nasıl kilo verebilirim?

kardom sadece et ye net düzelirsin
  7. Demacia'lı Master Yi

Hesabima giremiyorum

kardom yürütülmüş hesabın galiba geçmiş olsun ayriyeten de kardom sansür koymasan anlayamazdık hangi forum olduğnu
  8. Demacia'lı Master Yi

ASKERLİKTEN gıda alerjisinden muaf olunur mu?

kardom net gitmezsin orası kimsenin evi değil ki sana ayrı yemek çıkaramazlar diğer türlü de yerken şehit olursun durduk yere zaiyat vermektense net muaf olursun kardom göndermeleri imkansız
  9. Demacia'lı Master Yi

Bu çalışmanın anlamı nedir?

normal çalışma kardom standart kardom kısaca fiber gelmiyor kardom
  10. Demacia'lı Master Yi

kardom ekranı bana kâfi geliyor 144hz 17 inç ekran daha ne olacak benim için. sıcaklık dalgasına gelirsekte kardom 2 yılı aşkındır monster kullanıyorum 0 sıcaklık sıkıntısı gördüm (maşAllah) kardom. Sıcaklık düzgün temizleme olmayınca oluyor kardom birde macun kalitesi önemli fan sesine gelince...
  11. Demacia'lı Master Yi

Laptop Isınma Sorunu – Servis Çözmedi, THH Raporu Reddedildi / Ne Yapmalıyım?

mx6 sür kardom düzelir ben öyle hallettim normalde kardom hp kullanan birine yardım etmezdim fakat sende demacia nın ışığını gördüm. Kısaca kardom mx6 sür %90 düzelir eğer düzelmezse m2 sağlık bilgisini gönder bakayım kardom
  12. Demacia'lı Master Yi

BATTLEFİELD 5 Alınır mı?

beleşe gelmişti bu oyun inan 5 kuruş etmez kardom bf1 bin basar o derece. online da kardom sunucuları leş 1-2 tane dolu onunda bot olduğunu çakıyon direkt zaten bf1 e bak bide kardom adamlar base de iken gemiyle uçarak seni öldürüyorlar yüzeyim diyorsun adam bombardıman uçağı ile denize kamikaze...
  13. Demacia'lı Master Yi

masaüstü = samsung laptop = iphone şeklinde düşün kardom kasanın fiyatı çakılabilir lakin laptop fiyatı çakılmaz. ben 17 ye aldığım laptop şu an 2.el net 45-50 bin ₺ kardo ki ahım şahım özelliği de yok m2 leri çıkartsam 1TB m2 ile versem ve ram i 16 yapsam bile 30 bin ₺ ye gideri oluyor. Fiyatı...
  14. Demacia'lı Master Yi

Hazır şablonlar kullanarak İlk forum sitemi açtım ama sadece bende çalışıyor

açık değil kardom sunucu ya da giriş indexlerinde hata var direkt siteyi reddediyor hosting ile görüşmen gerek kardom
  15. Demacia'lı Master Yi

Gta 5 belirli yerlerden geçerken crash veriyor

oyun içerisinde ayarlardan seçtiriyor kardom
  16. Demacia'lı Master Yi

Gta 5 belirli yerlerden geçerken crash veriyor

kardom özelliklerden yapıyorsun
  17. Demacia'lı Master Yi

Hangisini almalıyım tercih etmeliyim

aga ben rog alırdım yani windows11 sonuçta cihazda oynama yapmak daha kolay steam deck adı üstünde steam işletim sistemi ile geliyor oynama yapamazsın ben her açıdan bakınca rog u mantıklı buluyorum kardom.
  18. Demacia'lı Master Yi

Cs2 güven faktörü nasıl düzeltilir?

kardom ben saldım adamları ya inan bi adam gibi anti cheat getirseler oyuncu sayısı belki 50 ye katlar ya. wolfteam de böyle böyle çakılıp battı bunun tek farkı steam tutuyor ayakta yoksa çoktan çöp olurdu cs kardom. artık ayda yılda 1 kere arkadaşlarla girip çıkıyoruz
  19. Demacia'lı Master Yi

Hangisini almalıyım tercih etmeliyim

kardom tam fps değerlerini hatırlayamadım fakat şarjda farkı oluyor fps yer yer 5-10 fps artıyor kardom
  20. Demacia'lı Master Yi

2026 Asgari Ücret Açıklandı!

kardom bu nasıl ücret? ayriyetende inan asgari ücretliler kendilerini sıkıp 1 ay iş bıraksa topluca organize olup bu şekilde dalga geçer gibi para veremez kimse. 15 bin en düşük kira kardom anadolu da batı tarafında da 20-25 bin ne yapacak insanlar? anadolu için eh iştelik ücrette ne bileyim...
Geri