Arama sonuçları: *

• Users: Mrphy
  • Order by date
  1. Mrphy

Sistemim iyi ama valorantta düşük fps alıyorum

işlemci hızım temel hıza sabitlenmiş turbo boostu kapatmışım açtım tekrar düzeldi şu an tekrar 400 500 fpsleri gördüm teşekkürler
  2. Mrphy

hayir yeni almadım 2 yıl falan oldu alalı marvel spider man 2 de ultra ayarlarda ray tracing açık dlss kapalı 100 120 civarı fps alıyorum valorantta bu fps düşüklüğünü son 1 2 aydır yaşamaya başladım bugün extra bi düşüklük var 150 lerde falan dolaşıyor
  3. Mrphy

ryzen 5 7600 işlemci rtx 4070 ekran kartı 32gb ram var ona rağmen düşük ayarlarda valorantta 150-200 arası fpslerde geziyorum cok anormal değil mi bu ne yapıcam ?
  4. Mrphy

DS4 V2 MAVİ IŞIK YANIP SÖNME

şarjı fulldu oyuna girdiğimde 1 saat falan oynadım batarya ömrü mü bitmiştir
  5. Mrphy

DS4 V2 MAVİ IŞIK YANIP SÖNME

Fifa oynuyodum bluetoothla bağlanıyorum bilgisayarda oynuyorum oynarken bi anda mavi ışık hızlıca yanıp sönmeye başladı ama bağlıydı hala tuşlarda çalışıyodu neden olmuş olabilir ya da bi sıkıntı falan mı bu
  6. Mrphy

Güncelleme sonrası fps düşüşü

yaklaşık 2 aydır falan valorant oynamıyorum bugün güncelleyip girdim 2 ay once 250-400 arası giden fps şuan 150-250 arasında gidiyo düzeltebilir miyim bunu
  7. Mrphy

Voicemeeter Driver hatası

bilgisayara güncelleme yapmaya çalışıyorum böyle bi hata veriyor bunun çözümü nedir
  8. Mrphy

Bilgisayara Bluetooth bağlama

bilgisayarıma bluetooth nasıl bağlayabilirim bluetooth acıp arama yapınca hiçbir aygıtı görmüyo usb dongle mı almam lazım
  9. Mrphy

Fc25 Gamepad önerisi

bütcem 1000-1500 arası kaliteli bi gamepad almak istiyorum gamepadlerle alakalı cok bi bilgim yok cogunlukla fifa oynuyorum yalnız bilgisayarıma bluetoothlu şeyleri baglıyamıyorum onu göz önünde bulundurarak öneri yaparsanız sevinirim
  10. Mrphy

BU HATANIN SEBEBİ NE OLABİLİR

onu kuruyorum tekrar deniyecem bu hata 1 2 saat oynadıktan sonra falan cıkıyo en son sürücüde zaten
  11. Mrphy

BU HATANIN SEBEBİ NE OLABİLİR

2 gün önce gelişmiş güç seçeneklerinde işlemci performans ayarını agresifden devre dışına çektikten sonra bu hataları almaya basladım her oyun driverların hepsi güncel ve sistemim güclü üstelik ne kadar grafikleri düşüğe ceksem yinede alıyorum bu hatayı
  12. Mrphy

AGRESİF MODU KAPATTIKTAN SONRA OYUNLAR CRASH VERİYOR

gelişmiş güç seçenekleri kısmındaki işlemci performansını arttırma modunu devre dışına aldım ve iki gündür fc25, rdr2, marvel spiderman, gta gibi oyunlarda grafik kartı sürücülerinizi güncelleyin veya grafik ayarlarını düşüğe çekin tarzı bi uyarı verip oyundan atıyo
  13. Mrphy

AGRESİF MODU KAPATTIKTAN SONRA OYUNLAR CRASH VERİYOR

2 gün önce bilgisarın güç seçeneklerinden agresif modunu devre dışına aldım bilgisayar cok ısındığı icin bu seferde oyunlarda crash yemeye başladım durduk yere bi anda oyundan atıp ekran kartınızı güncelleyin ya da grafikleri düşürmeyi deneyin diyo sistem eski bi sistemde degil var mı bunun bi...
  14. Mrphy

E-ATX, ATX kasaya mATX anakart Olur mu?

teşekkürler
  15. Mrphy

E-ATX, ATX kasaya mATX anakart Olur mu?

Anakartım, Asus Prime b650m-a wifi ii mATX bi anakart 2 3 aya bileşenleri yenilicem öncelikle kasadan başlamak istiyorum E-ATX ya da ATX kasalara anakartımı takabilir miyim ? takabilme ihtimalim varsa şu kasa hakkında ne düşünüyorsunuz kullanan var mı...
  16. Mrphy

Opera Tarayıcıda İstenmeyen Site Açılma Sorunu

operayı ne zaman açarsam açarsam açıyım her açtıgımda yanında bununla beraber acılıyor nasıl düzeltebilirim bunu 1741524330 bilen yok mu
  17. Mrphy

Garanti devam ediyor mu?

tesekkürler
  18. Mrphy

Garanti devam ediyor mu?

Tebilondan 2023 ağustosunda bi monitör almıstım monitörün garantisine nerden bakabilirim
  19. Mrphy

%60-80 klavye önerisi

bütce max 2k yüzde 60 ya da 80 lik klavye alıcam öneri bekliyorm
Geri