Arama sonuçları: *

1. Dwayne

Öneri Steamde 8 Dolar Civarı Oyun Önerisi (Okuyun)

cogunu oynadım ve var
  2. Dwayne

Xbox oyun alamama problemi

oyun alayım dedim bi almıyo yanlıs bölge diyo nasıl çözülür bilen varmı
  3. Dwayne

saydıklarının yüzde 90 ı var zaten daha bilinmeyen kenarda köşede kalan oyun lazım onların alayını oynadım baya saat bile gömdüm bazılarına 1733008379
  4. Dwayne

sons of the forest almayı dusundum eger oynayan varsa ilk oyunla aynı mantıga sahipse almıycam değilse alıcam deneme fırsatı bulmustum ilk cıktıgı hafta leş bi optimizasyon vardı yine aynımı onun dısında da baska 8 dolara ne alınır cok bilinmedik fps oyunu olursa iyi olur looter shooter olur...
  5. Dwayne

Çözüldü✓ AMD (stuttering kekeleme sorunu)

yetmeyince çalışır gücü kısar kıstıgı içinde bunu yapabilir masaüstünde ztn o kadar güç çekmez kart o yüzden çalışır ama düzgün çalışmaz
  6. Dwayne

minimum 700w yeterli diyor sen amd nin dediğin bak forumların değil
  7. Dwayne

başka oyunlarda denedinizmi valorantlık sorunda olabilir sorunlu oyun zaten
  8. Dwayne

o zaman psu dan önerilen 700 amd ekran kartlarında psun kötü kalırsa cok problem çıkarır
  9. Dwayne

psu kaç w
  10. Dwayne

ramlerle ilgili problem olabilir sök yerlerini değiştir tak ya da direkt sök tak
  11. Dwayne

İphone 11 64Gb Alınır mı

oyun falan oynamıcaksan problem olmaz
  12. Dwayne

Yardım Bilgisayara Baglı Ses Sisteminin Sesi Bozuldu

durup duruken sesin bouğuldugun farkettim yüksek ses bir şey de açmadım açsamda kaldırabilecek bir ses sistemi rca kablosu ile bilgisayara bağladım ses bozuldu telefona taktım yine bozuktu acaba kablodan olabilirmi ya da ses sisteminde bi parça durup duruken zarar görmüş olabilirmi (ses sistemi...
  13. Dwayne

Yardım Nvidia arayüz açılmıyor

pcyi kapa aç yaptım ddu ile sil yükle yaptım bi onceki sürümde düzgün çalışan arayüz son sürümde gitti alt z açılmıyor
  14. Dwayne

Yardım Dying light 2 görevde takıldı

suan tek adam var ve bozuk olan görev o arenacı ismi boss un elinde mızrak var 1vs1 görevi cıkılmıyorda görevden 1731669997 evet yokmu sorunu çözebilecek delikanlı ? 1731670021
  15. Dwayne

carnage halldaki son son görev
  16. Dwayne

carnage hall arenasına girdim son göreve girdim görev buglu geçilmiyor çıkılmıyorda illa yapıcan diyor nasıl cıkıcaz bi taktiği falan varmı yoksa silicem böyle rezil bi oyun olmaz görevi düzgün yapamamıslar birde oyuna eklemişler hiçmi oynamadılar acaba oyunu nasıl çözeriz bu problemi
  17. Dwayne

Yardım Nvidia ekran kaydı problemi

anında yeniden oynatmayla kayıt aldıgımda ve kaydı kestiğimde kayıta beyaz perde geliyor yıllardır çözemediler belki bi ayarla alakalıdır varmı çözümü hep kayıtlarım çöp oluyo bunun yüzünden ve aynı zamanda kaydı açtıgımda ses geliyor ama kayıt gözükmüyor saçma sapan bir hata
  18. Dwayne

Steam lanet dosya bozma problemi

yetti artık bu steamin indirme sorunlarından oyuna güncelleme gelmiş güncelledim oyuna girdim oyun dosyalar bozuk dedi baktım ana ekranda bazı yazılar falan yok her seferinde böyle yapıyo bi bende de arkadas güncellerken oyunu sildi bugun oldu bu problem adam şimdi oyunu indiriyo dosya dogrulat...
  19. Dwayne

Öneri Steamde 1 dolar oyun önerisi

steamde 1 dolara ya da aşşağısına alınabilecek en iyi oyunlardan ne var 1 doları 1 kuruş bile geçmeyecek online olursa iyi olur
  20. Dwayne

Kurşun Mekanik Kalem Önerisi

https://www.trendyol.com/pensan/versatil-my-iq-0-7mm-p-6411008?boutiqueId=61
Top Bottom