Arama sonuçları: *

• Users: Harz-
  • Order by date
  1. H

Meslek lisesinden üniversiteye Sınavsız geçiş varmı

Meslek lisesine gidiyorum ve üniversiteye sınavsız veya yatay geçiş oluyormu bilenler yazabilirmi
  2. H

Telefon önerisi Max 8k

Reis telefon 18k
  3. H

Telefon önerisi Max 8k

Max 8000 bin Realme c55 Realme 10 Bu 2 telefondan hangisini öneririsiniz Veya baska onerileriniz varma
  4. H

Telefon önerisi Max 8k

Max 8000 bin Realme c55 Realme 10 Bu 2 telefondan hangisini öneririsiniz Veya baska onerileriniz varma
  5. H

max 8000 tl telefon önerisi

Realme c55 ile realme 10 hangisi ni tercih edersiniz
  6. H

Eyv reis saolasin
  7. H

1727984362 onun islemcısı kotuydu galıba senın önerebilecegin telefon varmı
  8. H

Max 8k tl ye telefon önerir misiniz? ben gm22pro realme c55 redmi note 11s gibi telefonlara baktım bunlardan biri alınır mı? veya daha fp bir telefon onerileriniz varmı
  9. H

Laptopum açılırken mavi ekran veriyor

Laptopumu kullanırken bir anda mavi ekran verdi sonrasında açmaya çalıştığında tekrar tekrar mavi ekran verdi hata ekranında bilgisayarınız düzgün baslatilamadi yazıyor Güvenli başlatma güncelleme sıfırlama gibi şeyleri yapamıyorum onlardada hata veriyor
  10. H

Rabisuda Süresi bitmiş Serverden Minecraft Dünyasını alabiliyormuyuz

Rabisudan Minecraft serveti açtık dün akşam süresi doldu o Minecraft Dünyasını alabiliyormuyuz.
  11. H

Forza 4 oyundan atma

Oyun ilk acıldıgında duşuk sistem uyarısı veriyor devam deyip acılıyor optimize ekranından sonra donup atıyor i5 1137G7 4.2 8gb ram
  12. H

Saga mınecraft konsoluna nasıl gırılır

sagada arkadasın hesabından konsola gıremıyorum hesabın gırıs bılgılerını yazıyorum ama konsolda kabul etmıyor
  13. H

Yardım Fifa 22 Yükleme Ekranında Takılıyo Ne Yapmalıyım?

Yotubedeki Yapılan Herseyi Denedim Yinede Açılmadı. Kendim Görev Yöneticisinden Fifa22.exe yi Özelliklerden Yönetici Olarak Başlat Yaptım Bu Sefer Kapattığımda Açmaya Çalıştığımda Bu Sefer Sadece Başlatma Penceresi Açılıyo Yükleme Ekranıda Gelmedi
  14. H

En fazla1800 TL Bütçeye İyi Bir RC Araba Önerisi Off-road

Yardım
  15. H

İntel İris Xe Graphics kaç Gb?

1 gb yazıyo
  16. H

nası lan ne boka yarıyo ozaman 1685468752
  17. H

İntel İris Xe Graphics kaç gb olduğunu bilen varsa lütfen yazsın googlede fln max hali cıkıyo bu cıkmıyo bilen varmı kac gb
Top Bottom