Arama sonuçları: *

1. A

Arctis Nova 7 Wireless-Razer Blackshark V2 Pro?

bugün siparişini geçtim ilerde kullanım ile alakalı detaylarını burda veya başka bir konu altında paylaşırım teşekkür ederim bilgi verdiğin için
  2. A

bak bunu bilmiyordum benim HB üzerinden bulduğum ürün bu model numaraları farklı bu 2020 olan mı? https://www.hepsiburada.com/razer-blackshark-v2-pro-kablosuz-oyuncu-kulakligi-rz04-03220100-r3m1-p-HBCV00001BNNFH?magaza=Pandora%20Ticaret 1712822839 Nova 7 için ise baktığım ürün bu ayrı olarak...
  3. A

Sıfırı bulunmuyor sanırım olsaydı bir bakardım
  4. A

Merhabalar İyi bayramlar, şuan aktif olarak G435 kullanıyorum ve memnun değilim açıkcası ve gerçekten düzgün bir ürün alıp uzun bir süre kullanmak kararındayım. ama tercih konusunda kafam karaşık aşırı derecede hakim değilim birileri kullanan vs görüş bildirirse sevinirim bana yardımcı olmak için.
  5. A

Legion R25İ-30 MPRT Açamıyorum

Freesync vs kapatmama rağmen yine de Mprt değerini açamıyorum 0.5 ms olarak bir hata yapıyor muyum farkında değilim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  6. A

Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

Rica etsem biri bana monitör üzerinde ki ayarları nasıl yapmam gerektiğini söyleyebilir mi genel olarak herşeyden memnunum ama renk ayarlarını yapamıyorum mesela şuan warm da kalıyor oda bir sarılık veriyor rahatsız ediyor optimal ve renk doğruluğu için ayarları söyleyebilir misiniz?
  7. A

Alınır Mı ? (Rog Strix Scope Tkl)

Ürünü hepsiburada üzerinden hemen al sonra öde şeklinde almayı düşünüyorum ama ilerde wireless modeli eklenir mi diye de düşünüyorum bir yandan özellik açısından bir farkı yok sanırım ama görüş ve değerlendirmeler için teşekkür ederim
  8. A

Alınır Mı ? (Rog Strix Scope Tkl)

https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-scope-tkl-kablolu-mekanik-rgb-oyuncu-klavyesi-nx-mekanik-aluminyum-kasa-bilek-destegi-aura-sync-p-HBCV00000EXHC4?magaza=Hepsiburada sizce alınır mı ? neredeyse tüm sistemi topladım klavyem çok eski olduğu için bir kere alıp bir süre düşünmek...
  9. A

Razer Basilisk X HyperSpeed Alınır mı ?

Pil olayı nasıl gidiyor hocam bilgi verir misiniz acaba
  10. A

Razer Basilisk X HyperSpeed Alınır mı ?

Hepsiburada üzerinden hemen al sonra öde yoluyla almak için mouse bakıyorum gözüme çarptı genel olarak kullanıcı yorumu iyi görünüyor sizce alınır mı ?
  11. A

Mac + Geforce Now kullanarak yayın yapmak mümkün olur mu ?

İş cihazı olarak kullandığım 2015 early mac pro kullanıyorum bir süredir, oyunlara genelde geforce now üzerinden ulaşıyorum 100/10 luk bir internetim boş zamanlarımda da bunu yayını dönüştürme gibi bir fikrim var elimde ki cihaz ve internet yeterli gelir mi bir fikri olan varsa belirtirse çok...
Top Bottom