Arama sonuçları: *

1. M

MSI A520M-A PRO AM4 ANAKARTTA LED/RGB SW KABLOSU NEREYE TAKILIR?

Merhaba benim bilgisayarımda led/RGB sw kablosu var ben bu kabloyu nereye takmalıyım? Bu kabloyu takamadığımdan dolayı fanların RGB ışılarını kontrol edemiyorum! KASAM: GAMEFORCE GF-8010 COLD 4x120mm Rainbow Fanlı Oyuncu Kasası ANAKARTIM: MSI A520M-A PRO AM4
  2. M

Bilgisayarımın RGB fanlarını nasıl kontol edebilirim?

ben renkleri kontrol etmek istemiyorum direk olarak renkleri kapatmak (LEDLERİ) kapatmak istiyorum. Kasamdan ışık çıkmasını istemiyorum
  3. M

fanları veya kasayı değiştirirsem bu sorunu düzeltir mi?
  4. M

Hiçbir çözüm yolu yok mu? Ledler için bir kablo verilmemiş fanların kabosunu takınca ledler de yanıyor.
  5. M

Herhangi bir modül ile bu sorunu düzeltebilir miyim? Mesela "led kontrol modülü" gibş bir şey ile?
  6. M

Merhaba kasam: GAMEFORCE GF-8010 COLD 4x120mm Rainbow Fanlı Oyuncu Kasası örnek link: https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0963J3MY8/ref=ewc_pr_img_4?smid=A2GIIOEX0K3LR5&psc=1 kasamdaki fanların ışıklarını istediğim zaman kapatıp açabilmek istiyorum, kasamdaki LED RGB SW kablosunu nereye...
  7. M

Ekran kartı olmayan bilgisayarın çalıştığını nasıl anlayabilirim?

Ben bir bilgisayar topladım ve ekran kartının çok geç geleceğini öğrenince sistemin montajını yaptım, şuan sadece ekran kartım eksik ve bu yüzden sistemin doğru şekilde çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Soru şu: Ekran kartı olmayan bir bilgisayarın düzgün bir şekilde çalışıp çalışmadığını...
  8. M

Çözüldü✓ Dark Freezer x123 Soğutucuyu Monte Edemiyorum!

soğutucuyu bunların üzeine mi monteleyeceğim?
  9. M

demir plaka demek istediğiniz şey soğtucunun bakr çubuklarının yanındaki şeyler mi? Fotoğrafını aşağı bırakıyorum.
  10. M

soğutucuyu anakarta bağlamak için kullanacağım aparat anakarta uymuyor
  11. M

ANAKART: MSI A520M-A PRO AM4 Soğutucu: Dark Freezer x123 soğutucuyu işlemcinin izerinde monte edemiyorum yardımcı olabilecek var mı?
  12. M

TL launcher güvenlir mi

Benim bildiğim kadarı ile güvenli. Not: Daha önceden kullandığım ve açık kaynak kodlu olan bir launcher vardı, indirme linkini aşağıya bırakıyorum. Çok stabil çalışmıyor, nadirende olsan oyuna gir butonuna tıkladığında oyunu ilk seferde açmayabiliyor. Ama açık kaynak kodlu %100 güvenli gibi bir...
  13. M

Çözüldü✓ ID-Cooling SE-214-XT vs dark freezer x123

Daha sistemi birleştirmedim şuan sadece soğutucuyu siparişe vermem gerekli.
  14. M

Çözüldü✓ ID-Cooling SE-214-XT vs dark freezer x123

Merhaba, Sistemimde AMD Ryzen 5600 işlemci var ve iki soğutucu arasında kaldım. ID-Cooling SE-214-XT dark freezer x123 Eğer dark freezer x123, ID-Cooling SE-214-XT' nin yerini tutabililiyor ise ID-Cooling SE-214-XT alarak fazladan para vermek istemiyorum. 1. İkiside aynı mı türdeş mi? 2...
  15. M

Çözüldü✓ AMD RYZEN 5 5600 için soğtucu önerisi

Çok teşekkür ederim son bir sorum var hangisinin performansı daha iyi ona göre alıcam id-cooling-se-214-xt dark-freezer-x123 bu ikisinin fiyat farkı benim için önemli değil ikisi arasındaki donanım farklarını ve hangisinin daha iyi olduğunu bilsem yeterli.
  16. M

MSI A520M-A PRO AM4 ana kart kullanıcam RAM e değmez dimi, değer mi tam kestiremiyorum.
  17. M

id-cooling-se-214-xt sığmaz mı?
  18. M

Öncelikle çok teşekkür ederim 2. Olarak bir sorum var, bu fan kasama sığar mı veya herhangi bir uyumsuzluk sorununa sebep olur mu? kasama: GAMEFORCE GF-8010 COLD 4x120mm Rainbow
  19. M

id-cooling-se-214-xt bütçeyi biraz aşmasına rağmen uygun görünüyor. Bir sorum var, bu fan kasama sığar mı veya herhangi bir uyumsuzluk sorununa sebep olur mu? kasama: GAMEFORCE GF-8010 COLD 4x120mm Rainbow
Geri