Arama sonuçları: *

1. E

Yardım Klavye gurmelerinden yardım bekliyorum

Hocam tercihiniz yurt dışı olucaksa ak820 pro önerebilirim 50-60 dolar bandında geziyordu en son
  2. E

Bu sistem ne kadar eder?

Merhaba bu sistem ne kadar eder Ekstra olarak 8+8 gskill ram aldım Garantinin bitimine 2 ay kaldı
  3. E

Oyuncu Koltuğu Hawk vs Xdrive Hangisi ?

Ben hawk falcon V5 kullanıyorum gayet rahat öneririm
  4. E

Çözüldü✓ Ekran kartı için işlemci önerisi.

FPS oyunu fln oyniyacaksa sıkıntı bende var FPS oyunlarında pek iş görmüyor
  5. E

BİOS GÜNCELLEMESİ YAPARKEN Flash bellektekiler silinir mi ?

flashın içindekileri bilgisayarına aktar ve sil en sağlıklısı silinerek yapılandır
  6. E

AK820 pro kullanıcıları batarya ile ilgili sorum var

keşke banada özel bir kupan gelsede alsam o fiyata :D
  7. E

nasıl yani yurt dışında bile 1840 TL
  8. E

hocam ne kadara aldınız ve ne zaman aldınız meraktan soruyorum
  9. E

memtest86 test sonuçları

Büyük ihtimalle 1 tane ram ini değiştirmişler eğer 2 tane gönderdiysen banada aynısıni yaptılar tekrar göndermeniz öneririm
  10. E

memtest86 test sonuçları

Hocam bilgisayarın garantisi var ise direk verin ne olduğunu onlar çözer 1725176786 Ve mavi ekran hatası verdikten sonra bir hata kodu veya yazısı olması gerek ne yazıyor orda mavi ekran verince hemen altta gözüküyor
  11. E

Çözüldü✓ Ekran sürekli böyle oluyor

Hocam onu ilk başta yapmıştım
  12. E

memtest86 test sonuçları

Ramleri direk garantiye ver 8+8 ise özellikle belirt ikisininde değişimini istiyorum de bana 1 ini değiştirip gönderdiler 6 ay sonra tekrar bozuldu diğeri
  13. E

Yeni kurduğum sisteme görüntü gelmiyor

Aynı sorunu bende yaşadım vatan bilgisayara götürdüm orda şak diye açıldı meğerse monitörün DP yuvasi bozulmuş 3 gün kafayı yemiştim 1725139064 Eğer ki DP kablosu kullanıyorsan hdmı kullan veya tam tersi yap bir dene
  14. E

Çözüldü✓ ekran görüntüsünü whatsapp a atınca ekran yırtılması gözüküyor

1. sinde kimse bakmadı maalesef yenisini açmaya karar verdim
  15. E

Çözüldü✓ ekran görüntüsünü whatsapp a atınca ekran yırtılması gözüküyor

HDMİ kablosu değişti bence ya monitörde sıkntı var yada ekran kartından anlayamadım
  16. E

Ekran görüntüsünü whatsapp a atınca görüntü bozuk çıkıyor

Merhaba kendimde bişey gözükmüyor fakat whatsapp dan atınca gözüküyor yardım edermisiniz?
  17. E

Kasa çalışıyor görüntü gelmiyor

Ben DP kablosuyla çözmüştüm şimdide monitör arızalandı aynı problemi yaşıyorum yeni monitör sipariş verdim
  18. E

Çözüldü✓ Ekran sürekli böyle oluyor

Bundan 1 sene önce hdmı da yine böyle yapıyordu DP kablosu alarak çözmüştüm fakat monitörün DP yuvasi bozuldu hdmı yuvaları arızalı galiba benim 1725129280 hocam merhaba ekran görüntüsü alıp whatsapp a atınca ekranda yırtılmalar belli oluyor
Top Bottom