biraz araştırdım ama arkadaşlarım çoğunda kronik sorun var diyor 4050 li laptoplara baktım lenovo acer gibi markalar var vade farksız taksiti 4000 tl ye kadar çıkabilirim
arkadaşlar trade i iptal edip skinlerime geri kavuştum yardımlarınız için teşşekkür ederim biraz inceleme yapmıştım son 2-4 gün
içinde ve bu elemanların hemen değil kısa kısa ve 3-4 kişi olduklarını düşünüyorum faceitten yakalayıp oradan eklemiş olan bir elemandan dolayı oldu bunlar ve sonradan...
kanka elemana sanki ben değil o bana istek atmış gibi 6 eylül tarihine kadar korumalı nasıl geri alabilirim bunu
1756970390
ben bunu asla onaylamadan oldu bunlar ve arakadaşıma ttığım trade reddedildi gözüküyor
6 gün önce yayında cs oynarken bir eleman steam valve empeloyee hesabı ile bana mesaj atıp birşeyler yaptı bunları yazacağıma size şöyle https://kick.com/swarthy07/videos/466492dd-c03e-4285-a569-df06504c3c93 1. saat 6. dakikadan sonra her şey başlıyor öncelikle bana trade at dedikten sonra...
teşekkür ederim bunu satıp 4070 supere geçmeyi düşünüryorum ama sadece 9 5900x de alıp geçebilirim düşünüyorum ama şuanlık umrum dişi
1737432266
hala kafam karışık ama hiç emin değilim
merhabalar 2. el olarak
bu özelliklere sahip pc mi kaça satarım şuan değil ama haziran temmuz ağustos arası satmayı planlıyorum yeni sistem dizmek için alalı 6 ay oldu o zamanlar 1 yıllık olacak
arkadaşlar merhaba aradğımım kablo aux değildir görsel olarak atıyorum asus desteğide arayacağım çok kısa geliyor uzanamıyorum koltukta sola bile gidemiyorum 1-2 metre 2 metre bir şey arıyorum
usb-c usb-c ve o uçtakı usb-a şeklinde geldi kalitesiz bir şey istemiyorum bir kaç tane taktım ama sen...
xprime king alacam reis üstüne kılıf takacam
1734033782
xprime indirim kodu varmı beyler
1734034304
x prime 5.5 5.7 lik koltuklardan hangisini önerirsin reis
1734034380
sana ihtiyacım var knk titanmı king mi seri şekilde