Arama sonuçları: *

• Users: hyem1
  • Order by date
  1. H

Rtx 3060 ekran karti için monitor tavsiyesi

24 inç versiyonunu bir sormak istiyorum ben de onu gönderirlerse daha iyi olacak gibi
  2. H

Evet garanti kapsamında değişti bunu verdiler eskisi https://www.gaming.gen.tr/urun/189076/dell-g2422hs-23-8-inc-165hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-ips-gaming-monitor/
  3. H

27inch mi hocam?
  4. H

Merhaba herkese RTX 3060 ekran kartına sahibim eski monitörüm 24inch 1080p bir monitördü arızalanınca garanti kapsamında yeni bir monitör yolladılar fakat yolladıkları monitör 27inch 1080p 360 hz ayarlarında linki...
  5. H

Windows 11 güncelleme yaparken bilgisayarı kapatmam üzerine yaşadığım sorun

Ne gibi mesela ekran kartı vs mı acaba
  6. H

Windows 11 güncelleme yaparken bilgisayarı kapatmam üzerine yaşadığım sorun

Herkese iyi günler. Windows 11 işletim sistemindeki bilgisayarı kapatırken güncelleme uyarısı geldi fakat evden çıkacağım için kapatmam gerekiyordu. Bilgisayarı kapattım ve tekrar açtığımda başlangıç ekranından itibaren tüm yazılar bulanık, ekran birbirine girmiş ve bir yerlerden çizgiler...
  7. H

Ekran kartı görüntü vermiyor

Merhaba herkese. 1 hafta önce Gaminggen den bir sistem almıştım. Sistemi dün çalıştırdım hafif coil whine sesi vardı hatta konusunu da açmıştım burada. Dün de ara ara ekran kartı görüntü kesiyor geliyordu.Bugün ekran kartı birden görüntü vermeyi kesti sinyal yok yazısı çıktı ve ekran kartının...
  8. H

Kasadan gelen ses coil whine mı?

Power supply kısmından gelmiyor gibi sanki ust kisimdan geldiğini düşünüyorum tam kulağımı dayadığım yer cok net aliyorum ordan 1682752157 Temperli cam kasa sesi daha iyi dinlemek için çalışırken kapaklarını söksem bir sey olur mu
  9. H

Evet ben de o kısma takıldım zaten bariz şekilde duyuluyor ama TEST ediyorlarmış :D 1682751618 Sadece kartı edebiliyor muyum?
  10. H

Ne yaptın peki? Değişim düşünüyor musun?
  11. H

Gaming gen üzerinden aldığım sistemi dün çalıştırdım. Sistem boştayken bir ses gelmiyor fakat fareyi hareket ettirdiğim zaman ekran kartı tarafında ya ana karttan ya da ekran kartından vzzz diye sed geliyor. Bilgisayar dengeli ayarlarda geldi yüksek performans moduna aldım daha da şiddetlendi...
  12. H

Hazır sistemde ekran kartının statik poşet içinde olmaması

nasıl anlayabilirim? Yani o paket zaten açılacaktı kontrol etmek için içinde gelse de dışında gelse de. Muhtemelen koymayı unutmuşlardır.
  13. H

Hazır sistemde ekran kartının statik poşet içinde olmaması

Hazır sistem aldım ekran kartı demonte gönderildi. Ekran kartının kutusunda bir hasar yok fakat içindeki özel kutusunda poşet açılmış ve ekran kartı kutunun içinde değil poşetin üstünde fanlar kutuyla temas halinde bir sorun olur mu?
  14. H

Oyun için hangi monitörü almalıyım? VA- IPS

Nvdia ekran kartım var. G-sync özellikteki monitörlere bakıyordum. F/P 144-165 hz arası monitör arıyorum. Freesync modellerde G-sync açabiliyor muyum? Tüm modellerde geçerli mi ? Hangi monitörleri önerirsiniz 1080P max 24 ekran Şu anda indirimde bir model buldum sizce nasıl...
  15. H

Hangi Gaming Laptop almalıyım?

hocam bunda ısınma sorunu vs olmaz değil mi?
  16. H

Evet 4000 serisinde Dlss 3.0 olduğu için daha uzun ömürlü olabilir kararsız kaldım
  17. H

Ekran kartı olarak 3000 serisi mi almalıyım yoksa 4000 serisi mi bütce en fazla 45-50 bin TL. Önerilerinizi bekliyorum soğutma ve fps değerleri çok önemli. Aklımda olan Model MSI Pulse GL66
  18. H

Hero 5A sistem özelleştirme nasıl olmalı?

Tamamdır teşekkürler.
  19. H

Yani işlemci için alıyoruz sıvı soğutmayı sanırım. Peki daha düşük bir işlemci seçersem bütçeyi düşürmek için sıvı soğutma almama gerek olmaz sanırım.
  20. H

3070 güçlü bir ekran kartı olduğu için soğutma eklemeliyim değil mi? Sıvı soğutucu mu yoksa hava mı almalıyım? Almazsam sorun olur mu? 1681028015 Birkaç kere denk geldim fakat sistem bilgim olmadığı için özelleştiremedim.
Geri