Arama sonuçları: *

1. SkRaynN

400 TL oyun önerisi lazım

oda var kral
  2. SkRaynN

arkadaşlar öneriniz varsa yazarsanız mutlu olurum
  3. SkRaynN

valla türkçe olması bile mucize türkçe sesi olan oyun hiç oynamadım zaten şehir efsanesi olarak arada duyuyorum
  4. SkRaynN

teşekkür ederim listeye ekliyorum
  5. SkRaynN

online rekabetçi oyun harici çoğu oyuna şuan açığım hikayeli oyun olsun ori tarzı oyunlar veya m&b tarzı 1739058050 rimworld gibi oyunlarıda çok severim 1739058068 kesin olması gereken tek şey türkçe
  6. SkRaynN

o var yinede teşekkür ederim öneri için
  7. SkRaynN

400 tl var oyun önerisi lazım şuan ne istediğimi bilmiyorum bu yüzden önerilere göre bakıcam
  8. SkRaynN

Yardım Malwarebytes 9 tane trojen buldu

tr yama kullandım gerçi artık formatladım pcyi şuan kurulum yapıyorum 1738729401 her tr yamada bu şekilde sorun yaşarmıyım
  9. SkRaynN

Yardım Malwarebytes 9 tane trojen buldu

az önce 10 adet tehdit algıladı ve 9 tane trojeni karantinaya aldı dosya olarak gözüküyor trojen.dropper pc sıfılayayımmı
  10. SkRaynN

Okulda açığa nasıl alınır?

Lise son devamsızlıktan kaldım şimdi bu sene alabilirmiyim yoksa bu senede kalıp sonramı alınıyor
  11. SkRaynN

Rdr2 alıcam ne zaman indirime girer?

Dediğim gibi rdr2 almak istiyorum ne zaman indirime girer bilen varmı veya indirimde olan bir yer varmı
  12. SkRaynN

Geçen izledim daha macı bu gün sinyal yok diyor

Dediğim gibi maçı geçen izledim izleniyordu ayarlamıştın suan gordim sinyal yok yazıyor napicam
  13. SkRaynN

Mıknatıslı kılıf zarar verirmi

A9plus tablete kılıf satın aldım mıknatısı var üstünde tablete zarar verirmi
  14. SkRaynN

A9 plus için hangi şarj adaptörünü almam gerekir

Bu gün aldım şimdilik telefonumda kullandığımı kullanıyorum ama yavaş doluyor ve zarar verirmi bilmiyorum 300 bütçe ile ne almam gerekiyor
  15. SkRaynN

Almadan önce soruyorum tab a9+

Yarın alacağım daha iyisi var diyen varsa yazabilir eksik yanlarını söyleyebilirsiniz alınır mı? alınmazmı yorum yapın işte düşünceniz ne
  16. SkRaynN

4k bütçe tablet önerisi lazım

Tab a9 plus nasıldır google açması biraz önemlide benim için baya oyun var play store da pardon onu önermişsin zaten bastım ama ikiside x9 a yönlendirdi telefonun hatası kusura bakma a9 plus alacağım
  17. SkRaynN

4k bütçe tablet önerisi lazım

Zorlarsam artırırım ama bu fiyat bandında tablet lazım oyun vs oynamak için fps oyunu pubg vs oynamam stardew valley clash royale tarzı daha az sistem isteyen oyunları oynayacağım
  18. SkRaynN

Masaüstü pc de oynadığım oyunları kötü laptoptan oynamak

dediğim gibi geçen eski laptopu buldum işlemicisi intel pentium ekran kartı dahili masaüstünü gf now gibi kullana bilirmiyim yada sadece ekranı uzaktan yansıtabilirmiyim
  19. SkRaynN

Xbox one s alınır mı? ?

5k bütçe var 500 daha çıkabilirim bu civarda temiz bulunurmu tvden oyun oynamak istiyorum
  20. SkRaynN

Xbox mağazasındaki 469 tl rdr2 pc ile oynanıyormu?

Tüh be 500 tl bulunca alayım demiştim
Geri