Arama sonuçları: *

1. M

❌İndirim Bitti! ₺1.345 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless)

Kanka verebiliyorsun da 300 tl vergi alınıyor haberin olsun
  2. M

800 TL Gaming kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar. Bütçem 800 TL. Gaming kulaklık olarak ne önerirsiniz?
  3. M

1700 TL'ye soğutucu önerisi

Selam beyler. 1700 TL bütçem var soğutma işi için. Tercihim sıvı soğutmadan yana. Ne önerirsiniz soğutucu olarak?
  4. M

650w 80+ sertifikalı psu önerisi

Selam beyler. 2100 tl bütçem var. Bu bütçeye uygun psu önerir misiniz?
  5. M

Sistem için kasa önerisi

Selam baylar. Sistem topladım. 3 eksiğim kaldı. Kasa, psu ve soğutucu. Aklıma takılan kasalar: 4 fanlı Gameforce cold 6 fanlı gameforce cold Farklı model Farklı model 2 Sizce nasıllar? Kötülerse hangi kasaları önerirsiniz?
  6. M

7500f için soğutucu önerisi

Merhaba arkadaşlar. 7500F için soğutucu önerileriniz nelerdir? Oyum sıvı soğutmadan yana ama hava soğutmada olur. Sessiz çalışırsa da mükemmel olur :D 8000 serisini beklediğimden iyi bir soğutucu almak istiyorum, ileride render işleri ile uğraşacağım. Bütçem 1 ila 2k arasında f/p ürünü...
  7. M

Ryzen 7 7700 mü yoksa Ryzen 7500f mü?

Çok teşekkürker hocam. Son bir soru kalsın derken 7500f mi alın dediniz :)?
  8. M

Hocam fiyat farkı şu an 2473 TL. 1703682638 Hocam peki soğutucu olarak öneriniz nedir? Biri bunu bana önermişti de pek emin olamadım.
  9. M

Merhaba arkadaşlar. Sistem topluyorum. Ryzen7 7700 almayı düşünüyordum ta ki 8. Nesil işlemcilerin 2024 yılında piyasaya sürüleceğini öğrenmeme dek. Web tasarım ve kodlama okuyorum 1. Sınıfım. Ryzen 5 7500F beni render konusunda idare eder mi yoksa üzer mi?
  10. M

Anakart tavsiyesi lütfen...

Merhaba arkadaşlar. Sistem topluyorum. 16gb 3200mhz cl16 lık ddr4 ram 1tb m2 ssd R7 5700x işlemci ve Rtx 4060 siparişi verdim. Kafamda tek bir soru kaldı. Anakart. Anakartlara pek aşinalığım yok. 2 3seneye de ddr5 ve am5 soketli sistem dizeceğim. O yüzden çok büyük bir para bayılmak...
  11. M

Masaüstü performans bilgisayarı için önerileriniz?

haklısın, kampanya falan da yapan yok ki alalim direkt :)
  12. M

Reis kredi kartı kullanıp taksitlendireceğim. Monitör olsada olur ama çok da ihtiyaç değil 60 hz'm var.
  13. M

Baylar selam. Maximum 14 k ya kadar çıkabilecek bir param var. Oyun olarak sadece valorant oynayacağım. Oyundan çok autocad, adobe premier gibi programlara çalışmak istiyorum. Bu yüzden de performansa ihtiyacım var. Konulara uzak olduğumdan biraz yeni yeni şeyler öğrendim ama yine de donanımlar...
Geri