Arama sonuçları: *

1. S

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Hepsiburada indirim kodu bilen var mı?
  2. S

Hepsiburada indirim kodu var mı?
  3. S

🔥İndirim HyperX Cloud Mini 644,68 TL

Şuanda geçerli indirim kodu var mı?
  4. S

Uygun fiyatlı bilgisayar kasası var mı?
  5. S

🔥İndirim Baseus Bowie E5 349₺

Bu kulaklığı kullanıyorum. Dışarıda sesi az kalıyor. Ayrıca kulağımda zor duruyor. Çok kez düştüğü oldu. Kablosuz kulaklıklardan bıktırdı kendisi.
  6. S

❌İndirim Bitti! Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 Kablosuz Kulaklık - 801 TL !!!

İkinci tekerlek ile kendi sesinizi kapatabilirsiniz.
  7. S

Kendi uygulamasını indirdim zaten. Güncellemesini yaptım. Fakat kendi uygulaması üzerinde ekstra ayarlar yok. 700 Gen 2 modelinde daha çok ayar mevcut diye biliyorum.
  8. S

Detaylı kullanamadım fakat Razer 7.1 yazılımı ile çalıştırınca daha iyi oldu sanki.
  9. S

Hocam detaylı test yapamadım şuanda fakat fiyatına göre güzel sesi var. Bu fiyata üzmez. Ama CS2 ve Valorant oynayanlar yüksek beklenti içinde olmasın.
  10. S

Kulaklığı teslim aldım. Windows 10 üzerinden ses şiddetini kontrol edemedim. Kulaklığın üzerindeki ses tekerleği ile sesi kontrol edebiliyorsunuz. CS2'de test ettim. 645TL için güzel kulaklık. Kafanız büyükse biraz sıkıyor.
  11. S

🔥İndirim Turtle beach recon 50p ps5, 4 uyumlu kablolu 399tl

Bilgim yok maalesef. İncelemelerde Stealth 700 Gen 2 için rahat diyordu bir YouTube kanalı.
  12. S

Herkes şuanda internette gördüğüm incelemelere göre konuşuyor. Ben Stealth 600 Gen 2 aldım. 645TL bütçe ile böyle bir kulaklık aldıktan sonra ufak tefek şeyler için ekstra para ödemek istemiyorum.
  13. S

Ergonomik açıdan rezalet bir kulaklık.
  14. S

Bu model ciddi manada başınızı ağırıtır. Ayrıca mikrofonu bilgisayarda kullanmanız için jak ayırıcı kablo lazım. Bütçeniz Stealth 600 Gen 2'ye yetiyorsa bu modele hiç bakmayın bile. Baş yastığı yok denecek kadar az. Kullanmış birisi olarak söylüyorum.
  15. S

Bu paraya kablosuz düzgün bir kulaklık alıyorsun bence 7.1 olayına çok takılma. Pazaramada 1TL ile plus alıp 600 Gen 2 modelini daha ucuza alanlar var. Diğer konulara bakabilirsin.
  16. S

❌İndirim Bitti! Turtle-beach-700p-gen2-ps5-4 1190 TL ye stokta

İncelemelerde ses kalitesi genel olarak benzer seviyede. 700 alamayanlar 600 alabilir.
  17. S

🔥İndirim Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 1,130.50 TL

O paraya güzel kulaklık. Alınır.
  18. S

🔥İndirim Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 1,130.50 TL

Bu marka ikinci elde bilinmiyor ki 3-4K'ya satsınlar.
  19. S

İçerisinden usb dongle çıkıyor. Bluetooth özelliği yok. Sanal 7.1 yok.
  20. S

Kaç senelik model bu kulaklık. Turtle Beach modelleri ara ara böyle indirimler alıyor. Amaç stok bitirmek.
Geri