Arama sonuçları: *

1. halilbz

İnceleme Xiaomi G Pro 27i Miniled İPS monitör alınır mı?

Sorun şurada locali high seviyede açıyorsun. Siyah bir sayfada mouse imleci etrafında parlama oluyor. Çok rahatsız edici bir durum
  2. halilbz

Yalnız hocam local dimming kapatınca çok fazla ışık sızması var monitörde normal bi ips gibi oluyor. Bu durum normal mi? Zira local dimming zaten günlük kullanımda açılmıyor sadece oyunlarda açıyorum.
  3. halilbz

Hep senin yüzünden oldu zaten :D Nereden önerdin bu xiaomiyi bana asusun ışık sızmalarıyla mutlu mesut yaşıyordum.
  4. halilbz

Dostum zaten kafam karışıktı iyice karıştırdın. Kullansam mı iade mi etsem yoksa asusla mı devam etsem. Hayır siyahlardaki farktan sonra asustan da soğudum işin ilginç tarafı
  5. halilbz

2024 olan bunlardan daha mı iyi diyorsun yani?
  6. halilbz

Ürünü daha alalı 1 hafta olmadan eski modele mi düştük :D bir de 3. nesli tüh..
  7. halilbz

🔥İndirim CORSAIR XENEON 27QHD240 OLED 22.999₺

Nasıl bulacağım link var mı
  8. halilbz

https://www.epey.com/monitor/asus-rog-strix-xg27acmg.html Benim bu monitörün incelemesini de bekliyorum senden. Dünyada inceleyen tek insan olmaz mı yok cidden..
  9. halilbz

Ya tayfun hocam sen nasıl bu kadar anlıyorsun monitörlerden. Mesleğin mi bu :)
  10. halilbz

Nerede yazıyor gen1 diye hocam.
  11. halilbz

🔥İndirim Xiaomi MiniLed Monitör 27” 17.663 tl

Düzeldi kabloyu değiştirince bende.
  12. halilbz

🔥İndirim ASUS ROG-STRIX-1000G Güç Kaynağı Aura 80+ Gold 1000W Modüler 7990TL Dip Fiyat

Aynı bağlantı değil mi 5070ti ile kullanacağım. 12 pinli ekran kartı kablosu var mı bunda
  13. halilbz

🔥İndirim HONEYWELL QuietSet HYF260 Tüm Oda İçin Salınımlı Kule Vantilatör 1046TL

Yine de alasım gelmedi masrafa gerek yok :D
  14. halilbz

Seçili MSI Ürünlerinden Satın Alanlar ANNO 117: PAX ROMANA Oyun Kodu Kazanıyor!

Bağlantıya ulaşılmıyor. Kampanya iptal mi oldu
  15. halilbz

❌İndirim Bitti! Asus Prime Lc 360 ARGB 360 mm Sıvı Soğutucu 3899 ₺ Hepsiburada

Şimdi ekosistemden bahsettin geçmek zorunda kalacağım :D siparişi verelim bi deneyelim bakalım. Amazonda şuan 4.4k asus.
  16. halilbz

Bende şu an msi mag i360 var hocam. Lian li kasada arkadan veremedim pompayı yetişmiyor tam. Ayrıca fanlar bi tık sesli geldi ve tiplerini beğenemedim. Amazondan 4k'ya aldım. İade edip asus alınır mı ikisi arasında hangisi daha iyidir?
  17. halilbz

Hocam asus prime lc 360 argb nin beyaz olanını alacağım. 9700x için önerir misin? Ses ve soğutma nasıl
  18. halilbz

Sürekli açık kullanımı önerilmiyor. O şekilde mi kullanıyorsun hocam. Çünkü açınca ekran kararıyor baya
  19. halilbz

Local dimming açık mı miniledde
Geri