Arama sonuçları: *

1. sey7ullah

Monitor iade süreci hk

o zaman her bozulan üründe böyle hissetmen lazım hiç sağlıklı bir düşünce değil elektronik ürün neticede ve bir hata payı var iphone 16pro alsan şarj sorunu olsa servise göndersen daha kullanmayacak mısın? 1732510227 ki aldığın ürün 2 ay olmuş kablo gerginliği olup ordan bile soket eğriliği...
  2. sey7ullah

Çözüldü✓ SON KARARIMI VERECEM HANGİSİ?

ya normalde amd almak ileriye dönük olarak daha mantıklı ama r5-5600 için çok mantıklı olmuyor çünkü yükseltmek istediğinde am5e geçmen gerekiyor geçince de anakart/ ram/ işlemci komple değişmen gerekiyor ama 12400f alınca i5-13400f/ i5-13600kf ve daha fazla yükseltebiliyorsun o yüzden...
  3. sey7ullah

Çözüldü✓ SON KARARIMI VERECEM HANGİSİ?

12400f li mantıklı gibi ama bilemedim
  4. sey7ullah

AMD R9 270 ekran kartı driver sorunu

değiştirme vakti gelmiş
  5. sey7ullah

Bu kasayı aldım iyi midir? ?

Kanka aldıktan sonra sormak çok da önemli olmuyor hayırlı olsun
  6. sey7ullah

Yardım İtopya garanti süreci

yani mantıklı olan o yeni yıla girerken bir sürü üründe indirim oluyor kaç kişi 27inch monitör aldı 0.5ms yanlış hatırlamıyorsam tekrar olur bence
  7. sey7ullah

Yardım İtopya garanti süreci

kanka kronik sorun varsa yenisini gönderseler bile aynı sorunlar yenisinde olmayacak mi? ben senin yerinde olsam parayı alır üzerine biraz daha koyar daha iyisini alırım
  8. sey7ullah

2.El Rampage V995 alınır mı?

7500-8000e git g29 al bir sürü insan heves edip alıyor g29 sonra nerden baksan yüzüne bakmıyor alınma tarihini en yakın olan bütçene uygun bir g29 al biraz da pazarlık et 1732081193 v995 sana hiçbir türlü tat vermez verdiğin paraya yazık sonra keşke g29 alsaydım deme çünkü v995i elinden çıkarman...
  9. sey7ullah

Rtx 3090 mı 4070 mi hangisi alınır

rtx3090 ikinci elde f/p olarak daha mantıklı bence
  10. sey7ullah

En F/P Direksiyon Seti Önerisi

aga bende 2 senedir kullanıyorum sıfır almıştım bir gün bile sıkıntı yaşamadım 1732032495 ki logitechin hepsi dişli sistem ki
  11. sey7ullah

Kick için Ekip arıyorumm

ne tür oyunlar oynuyorsun ?
  12. sey7ullah

Ekran kartı upgrade önerisi

3070ti kullanıyorum bende 2k da gayet memnunum aynı sistem var ikimizde de niye değiştirmek istedin harbi bende anlamadım
  13. sey7ullah

En F/P Direksiyon Seti Önerisi

G29 al kafan rahat olsun bir çok insan bir hevesle alıyor sonra bırakıyor yani temiz bulma ihtimalin g27ye göre daha fazla. Ben gereksiz risk almazdım daha eski bir model için ama sen bilirsin
  14. sey7ullah

Çözüldü✓ Monitör den anlayanlar 1 dakikanızı alabilir miyim?

şimdi daha bilgili arkadaşlar gelir de temel olarak söylemek gerekirse ips panellerde ( temel olarak) biraz ışık hüzmesi olabiliyor yani siyahlar tam siyah olmuyor artı olarak tepki süresi VA panellere göre daha iyi. VA panellerse tepki süresi olarak daha kötü ve ghosting olayı daha fazla...
  15. sey7ullah

KULAKLIK KÜÇÜK GELDİ

kanka 3k ya bulursun ya steelseries falan logitechin kablosuz var
  16. sey7ullah

3 tane Oyuncu kulaklığı önerisi?

benim de aklımda steelseries arctic nova1 var hep ama kararsızım hep
  17. sey7ullah

KULAKLIK KÜÇÜK GELDİ

kanka kulaklık minnak değil hiç de belki şeklinden dolayı seni rahatsız etmiştir biraz oval olduğu için daha önceki kullandığın tam yuvarlaksa şekli bu biraz daha elips gibi
  18. sey7ullah

KULAKLIK KÜÇÜK GELDİ

nasıl küçük geldi aga ya pehlivan kulağımı var sende
  19. sey7ullah

3 tane Oyuncu kulaklığı önerisi?

valla ben de akakçeden baktım ama bana da lazım ama indirim kovalıyorum daha bulamadım bir kaç tane indirim vardı onları da kaçırdık
Top Bottom