Arama sonuçları: *

1. K

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy Tab S9 19699TL

tableti öğrenciler ağırlıklı olarak kullandığı için ekranın kaliteli olması daha önemli zaten sıradan kulllanıcı m2yi hakkını vererek kullanamz buyuzden bence s9 daha alınası
  2. K

Ssddeki bu 45gblık açığı nasıl bulabilirim?

240 GB bir ssd kullanıyorum ,içinde sadece windows ve fc24 yüklü ama ayarlardan depolamaya baktığımda 45gblık bir açık var ve ne olduğunu bulamıyorum . zaten yakın zamanda ssd almak istiyorum buna beni mecbur bırakan şeylerden biri de buydu ,bulup silmeme yardımcı olabilir misiniz?
  3. K

Yardım 2500Tl civarı öneri M2 SSDye ihtiyacım var

hocam buna ne dersin iyi gibi https://www.hepsiburada.com/adata-legend-850-lite-1tb-5000-3200mb-pcie-gen4x4-m-2-nvme-ssd-p-HBCV00004F7VK5?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.62.5
  4. K

Yardım 2500Tl civarı öneri M2 SSDye ihtiyacım var

Yeni bir SSD almaya karar verdim. Anakartımda m2 slotu yok ama pcıe 1xe geçiçi olarak takıp ilerde sistem yenileyince kullanabileceğim bİr ssd arıyorum. Yaptığım tek şey oyun oynamak . Kafamda birkaç model var ama dramli değillermiş(bunun ne işe yaradığıyla ilgili pek fikrim yok) benim için...
  5. K

Redmi Note10 pro cihazıma MIUI14 geldi sizce güncellemeli miyim?

telefonu yurtdışından aldım ve mıuı12.5 ile gelmişti sonra mıuı13egeçtim, pişman oldum.yarın telefona imei atılıcak ve bugün mıuı14geldi sizce güncellemeli miyim?
  6. K

Bu ve bunun gibi klavyeler alınır mı?

bunu nasıl indirimlerde paylaştım bilmiyorum,değiştiremiyorum da
  7. K

Bu ve bunun gibi klavyeler alınır mı?

klavye bu https://www.amazon.com.tr/aydınlatmalı-Etkileri-Anahtarlar-ergonomi-Gölgelenme/dp/B09JNS6LCF/ref=sr_1_46?crid=38N08B5PEQA3I&keywords=klavye&qid=1682600914&sprefix=%2Caps%2C130&sr=8-46&th=1
  8. K

5600 den hangi işlemciye geçilmeli ?

satmayı düşünüyorsan fiyat ne olur
  9. K

Rdr2 oynayamiyorum yardim

haritada space basıp indexi aç, sarı olanlar ana görev
  10. K

İTOPYA EFSANE BAYRAM İNDİRİMLERİ GELİYOR

NZXT MOUSELAR 800dü 850 olmuş ,indirim var yersen
  11. K

Online için hangi cod oyununu almalıyım?

mw1de durum nasıl acaba
  12. K

Online için hangi cod oyununu almalıyım?

Blizzardda bahar indirimleri varmış,ben de bu fırsattan istifade online oynamak için cod almak istiyorum ama hangi oyunun serverları daha doludur bir fikrim yok yardımcı olur musunuz mw mi cold war mu?
  13. K

❌İndirim Bitti! Call of duty Modern warfare 197 TL Battle.net Bahar İndirimi

MP oynamak istiyorum hangisini önerirsiniz?
Geri