Arama sonuçları: *

1. A

🔥İndirim Samsung Galaxy S25 Ultra 512 GB Siyah 74.135 TL

Ben de sanki honor magic 8 pro bekliyorum Vatan'dan
  2. A

Am5 Bir Adet Yamuk Pin Bu Şekilde Çalışır mı

Yamukluk anlaşılmıyor amma
  3. A

🔥İndirim Vatan & Paraf Kampanya Kombosu Ana Konu (Son Gün 21 Haziran) (Fiyatlar Konuda)

Bunlarin hepsi birleşiyorsa, iphone 17 pro alsam 20 bin TL'ye yakın puan mı geliyor?
  4. A

🔥İndirim Asus Tuf Gt302 Kasa 4.799 TL

Çok güzelmiş, kasa değiştiresim geldi
  5. A

Öneri 2k Oled Monitör Tier List

Tayfun hocam merhabalar, bir öneriniz üzerine msi 271qpx32 oled monitörünü bekliyordum. Abdullah abinin "LG 26,5' Ultragear 27GX790B-B" videosu üzerine acaba beklediğim monitör de 50k bandında mı çıkacak diye bir arada kaldım. Özellikleri benzer gibi hissettirdi ondan böyle düşündüm ama çokta...
  6. A

Bu Sistem Bu Fiyata Alınır mı?

Intel Core i5-12400F, ASUS DUAL RTX Beyaz 4060 8GB, ASUS Prime H610M-K D4, GSkill (2x8) 16GB 3200MHz CL16, WD SN580 500GB Gen4 M2, ThermalTake S200 TG, ThermalTake 650W 80+ Beyaz sistemi daha 25e sattım
  7. A

ti da değil hocam
  8. A

Pek tercih edilmez gibi
  9. A

Öneri Pc İçin Gamepad Önerir Misiniz?

Gamesir hangi satıcıda mevcut?
  10. A

https://wraithesports.com/products/zd-gaming-o-excellence-lite-oyun-kolu bu nasıldır?
  11. A

Çok iyi değil diye biliyorum ama bu yeni çıkan markalar fark yaratıyor diyorlar 1781458110 Bakayım bir hocam
  12. A

Merhaba, güncel olarak markalarla alakalı pek bir bilgim yok. F710 kullanıyorum, gecikmeli algılamasından delirdim bundan dolayı gamepad bakıyorum. Genelde arcade oyunlarda kullanıcam. Şuan aktif olarak Forza için bakıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  13. A

7800x3d ve 9070xt Sistem Topladım Sizce Nasıl Olmuş

Hayılrı olsun hocam, ben de benzer konfigrasyonlarda beyaz sistem topladım ben de çok mutluyum
  14. A

❌İndirim Bitti! 💣💥Donanım Arşivi 9 Taksit OEM Paketler 💣💥

RTX 5080 sistemi alıp 9 taksit tüm parçaları satıp ekran kartını tutsam mantıklı bir iş olur mu sizce?
  15. A

Bu taksit imkanı ve indirime bulamazsın bida önümüzde temmuz var ara zamlarla uçacak fiyatlar asla iade etme bence
  16. A

5070ti ve 5080 için ne diyorsunuz hangisi tercih edilmeli
  17. A

5070ti ya da 5080 hangisi alınır
  18. A

Keşke pc almasaydım 9 taksit alırdım şimdi :(
  19. A

🔥İndirim Lian Li Hydro-Shift Iı Lcd-C 360cl Beyaz İşlemci Sıvı Soğutma🔥🔥🔥 6.999 TL🔥🔥

Haklısın hocam, RGB ramler var üstünü kapatıyor o kadar büyük :D Tamamen estetik düşünüyorum yoksa 74 dereceyi geçmiyor oyunlarda zaten
  20. A

🔥İndirim Lian Li Hydro-Shift Iı Lcd-C 360cl Beyaz İşlemci Sıvı Soğutma🔥🔥🔥 6.999 TL🔥🔥

Phantom spirit ARGB kullanıyorum normalde 7800x3d işlemcime yetiyor ama yeni kasa topladım ve çok kaba gibi geliyor hava soğutma
Geri