Arama sonuçları: *

1. Buğra Biçak

Öneri uygun ekran kartı önerileri

ben pubg mobile yükleyip oynamayı istiyorom ondan demiştim kaldırır yani oynanır demi
  2. Buğra Biçak

Öneri uygun ekran kartı önerileri

Aşağıdaki sisteme sahibim, şuan için elimde çok büyük bir miktar yok. 100 TL ile 150 TL arası para limitim var. Şuan için zaten ultra-high gibi beklentilerim yok, orta ayarlarda akıcı şekilde oynamam yeterli. İşlemci: İntel P. Dual Core E5800 @ 3.20 Ghz RAM: 4 GB PSU: 250 Watt Anakart: PEGATRON...
  3. Buğra Biçak

Öneri PEGATRON IPX41-D3 anakartla uyumlu ekran kartları

Teşekkürler ama bana 100 liraya lazım param yok daha başka ana kartlar yokmu
  4. Buğra Biçak

Öneri PEGATRON IPX41-D3 anakartla uyumlu ekran kartları

Merhabalar, Aşağıdaki sisteme sahibim, şuan için elimde çok büyük bir miktar yok. 100 TL para limitim var. Şuan için zaten ultra-high gibi beklentilerim yok, orta ayarlarda akıcı şekilde oynamam yeterli. İşlemci: İntel P. Dual Core E5800 @ 3.20 Ghz RAM: 4 GB PSU: 250 Watt Anakart: PEGATRON...
  5. Buğra Biçak

Yardım RAM İçin Bios Ayarları

Tamam sağol 1586881529 Olmadı kardeşim aynı 😟😟
  6. Buğra Biçak

Reset nasıl oluyo
  7. Buğra Biçak

Benim PC nin ram i elixir satilmiyo galiba bulamadım o yüzden alamadım.
  8. Buğra Biçak

Yok kardeşim laptop ram i olamaz o kadarda cahil deyilim
  9. Buğra Biçak

Evet 4 GB gözüküyor ama 2gb kullana bilirlik
  10. Buğra Biçak

Arkadaşlar gördüğünüz resimlerde benim aldığım ram ler bulunuyor ve benim sıkıntım Elixir M2F2G64CB88B7N-CG RAM olan benim kendi bilgisayarımın içinde gelen ram di ve ben ek olarak Longline PC3-10600 2GB 1333MHz DDR3 Ram LNG1333D/2GB olan ram i aldim fakat 2gb kullanabilirlik gösteriyor ve...
  11. Buğra Biçak

Yardım Ram kullanım sıkıntısı

Teşekkür ederim
  12. Buğra Biçak

Evet ikiside ayni
  13. Buğra Biçak

Aynı kardeşim
  14. Buğra Biçak

Arkadaşlar benim PC min 2gb DDR3 ram i vardı ve anakartim 4gb ram destekliyodu bende bir tane daha DDR3 2gb ram aldim ve taktım ama sistem ayarlarına gelince ise ram 4 gösteriyor fakat kullanılabilir alanı 2gb gösteriyor bios ayarlarını filan yaptım msconfig filanda yaptım ama faydasını alamadim...
Top Bottom