Arama sonuçları: *

• Users: rwmet
  • Order by date
  1. R

Yardım Oyuncu koltugu onerisi

hocam 180 85 kilo birisi olarak 15'li plusın ortalama bir koltuk olduğunu söyleyebilirim. Rahat ancak standart bir koltuk kumaş olması avantaj.
  2. R

Ne yapıcağımı bilemiyorum

Vereceğin kararda kesinlikle kendini ön plana koy daha sonra hareket et. Kişiden kişiye değişir ancak şunu söyleyebilirim eğer bir hedefin varsa ve bu hedefi mantıklı bir plan üzerine inşa ettiysen bu tarz durumlar senin hedefine ulaşmanı çok engellemeyecektir kafana bu kadar takmamaya çalış.
  3. R

Ne yapıcağımı bilemiyorum

Aşk işlerinde işim hiç düzgün gitmedi ama kendi pişmanlıklarımdan yola çıkarak buraya birkaç satır dökeyim. Öncelikle forumda çok takılmam şans eseri denk geldi konu sevindim böyle bir konunun açılmasına. Mezun senemde yine aynı şekilde gittiğim etüt merkezinde bir kızla aramız çok iyiydi...
  4. R

Casper excalibur monitör 4400₺

Ghosting var ve gözünü çok yoruyor. 7 aydır kullanıyorum yakın zamanda satmayı düşünüyorum o kadar kötü. Renkler açısından da ruhsuz bir ekrana bakıyor gibisin doygunlukla bir tık topluyorsun ama ne kadar etkisi olursa artık.
  5. R

Monster Pusat XL Oyuncu Mousepad (80x30 cm) 179 tl

https://www.hepsiburada.com/pusat-xl-oyuncu-mousepad-80x30-cm-kumas-yuzey-kaplama-kaydirmaz-taban-dikisli-kenar-pm-HB00000LOEC7 Ürünü kullanmadım kalitesi hakkında bir fikrim yok
Geri