Arama sonuçları: *

1. B

Öneri Maksimum 2000 TL hot swappable klavye önerisi

herhangi bir öneri gelmediği için mecburen 749TL'den bir ucuz klavye daha deneyeceğim, umarım bu sefer şansım tutar. Karar kıldığım klavye Leaven K550
  2. B

@MuratTheFounderOfGariban sizin fikirleriniz çok değerli, belki benden sonra konuya bakacaklar içinde yararlı olabilir mümkünse müsait olursanız 1000 tlden başlayıp 1500, 2000, 2500 gibi fiyatlara özel dayanıklılığına güvendiğiniz klavyeleri önerebilirseniz çok mutlu olurum. Yukarıdaki şartların...
  3. B

Arkadaşlar bir siteden cuma indirimlerinde ucuz diye aldığım Lenovo Lecoo GK304 mekanik klavyenin d tuşu 1 ayda bozulduğu veya arızalı çıktığı için yeni bi klavye arıyorum, bütçeyi biraz aşabilirsiniz, ancak mümkünse f1 f2 gibi fonsiyon tuşları olursa sevinirim. Herhangi bir klavye modifiyesi...
  4. B

5600G Sistem Toplama Seçenekleri

Hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, ssd öneriniz yok sanırım onu ekleyince 7650'lere geliyor, psu sitesi hariç tüm parçalar aklıma yattı. Psu için high power markası kötü mü olur sizce ? Ayrıca kasanın yorumlarında bunu sipariş ettim farklı kasa geldi gibi yorumlar çok, gerçi kasa...
  5. B

O halde yerel bilgisayarcılara önceden danışayım, ama tahminim "neden bizden almadınız şimdi geldiniz" gibi bir ifade ile reddedeceklerini düşünüyorum.
  6. B

Teşekkür ederim arkadaşlar ama tek tek toplasam ben montajını yapabilecek kapasitede bilgi birikime sahip birisi değilim, topladığım ürünleri mahvederim diye düşünüyorum. Bu yüzden az pahalı ödemeye kabulüm yeter ki parçalar sizin onayınızdan geçsin veya bana bu küçük bütçem dahilinde (...
  7. B

Arkadaşlar, şu an için bilinen siteler üzerinde 5600g apu sistemler için farklı yapılandırmalar mevcut, fakat her hazır sistemde elde kalan bazı yanlar olabiliyor, benim gibi hiç sistem toplamamış dizüstü bilgisayar dışında bilgisayar kullanmamış birine önerilerinizle yardımcı olursanız çok...
Geri