Arama sonuçları: *

1. T

Eagle 3060 vs nova 3060 vs technopat two wın rx6750 xt?

Hocam 3060 ti sistem linki atarmısınız bu fiyata
  2. T

Çok pardon https://www.itopya.com/technopattwowinintelcorei512400fasusradeonrx6750xtdualoc12gb16gbddr4480gbnvmem2_h23638 https://www.incehesap.com/eagle-3060-oyuncu-bilgisayari-fiyati-41669/?utm_source=google&utm_medium=listing&utm_campaign=41669...
  3. T

Merhabalar, arkadaşımla sistem alacağız araştırmalarım sonucu bu üç sistem arasında kaldım sizce hangisi alınmalı fiyat göz önünde bulundurularak aradaki fiyat farkına değecek bir teknik farklılık varmı...
  4. T

Oyuna dil dosyası aktarma

Arkadaşlar iyi günler space flıght simulator oyunu normalde ingilizce fakat oyun dosyalarına bakınca translations diye bir klasörde links diye bir metin belgesi vardı ve bu metinde bazı dillerin linkleri vardı.Türkçe olarak ise...
  5. T

Yurt dışı The Last of Us Part 2'de Türkçe var mıdır?

Arkadaşlar merhaba babam yurt dışından The Last of Us Part 2 almış satıcı Türkçe yok demiş fakat bölge kodu 2 ve daha önceden de aldığım The Last of Us oyunun kapağında Türkçe olmamasına rağmen Türkçe alt yazı vardı bu oyunda Türkçe alt yazı ve dublaj var mıdır? Şimdiden cevaplarınız için...
  6. T

işkur Genel Okul Kriteri bilgisi eşleştirilemedi" hatası nasıl düzeltilir?

arkadaşlar işkura başvuru yapacağım fakat "Genel Okul Kriteri bilgisi eşleştirilemedi" böyle bir hata alıyorum nasıl düzelteceğim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
  7. T

Yurtdışından pc bileşeni almak mantıklı mı?

Arkadaşlar babam yurt dışında çalışıyor ve yakınlarda gelecek. Ben de yakında bir PC almak düşüncesindeyim. Fiyatlar da pahalı olduğu için biraz masraflı, o yüzden yurtdışından babama ana bileşenleri (ekran kartı, işlemci, anakart) getirmeyi düşündüm. Sizce fiyat ucuza denk gelirse getirtmek...
  8. T

Laptopta ps4 oynamak

Laptopta ps4 oynamak için capture card almayı düşünüyorum fakat aklımda birkaç soru var. 1-doğrudan görüntü kaybı yaşamadan monitöre normal hdmı kablo ile bağlamış gibi 60 fps görüntü alırmıyım 2-oyunları görüntülemek için extra bir program gerekiyormu
Top Bottom