Arama sonuçları: *

1. waiturturn

Çözüldü✓ Hediye Asus tuf gt501

Uyarıların için teşekkür ederim. Benm niyetim belli şu hayır günde bunu yapmak isteyen biri olursa elimizden bişey gelmez. Bizi kandırabilir fakat Allahı kandıramaz
  2. waiturturn

Çözüldü✓ Hediye Asus tuf gt501

Akvaryum tarzı kasaya geçtiğim için yıllardır kullandığım gt501 kasamı birine vermek istiyorum. Al-sat için değilde kullanmak için isteyen olursa gönlüm daha rahat olur. istanbul avrupa yakasındayım.
  3. waiturturn

Yardım Logitech g502 garanti

Farenin orta tuşu bozuldu garantiye göndermek istiyorum ama bir türlü irtibat kuramamadım logitech tr ile. Telesekreterden daha sıkıntılı çıktılar Ne yapmam lazım biri yardım etsin
  4. waiturturn

Epic Games %33 kuponu kullananadım

Kral ödemeyi yaptım ben kartınızdan şu kadar çekildi diye mesaj gelince fark ettim yoksa bu nesajı görene kadar indirimli görünüyodu bu noktadan çözümü varmı 200 liranın peşindeyiz yoksa 😁
  5. waiturturn

Epic Games %33 kuponu kullananadım

Gow ve rdr2 den oluşan sepet yaptım normal indirimle 829 tl görünüyodu ekstra %33üde uygulayınca 555 tl oluyodu ödeme adımında kredi katıyla ödedim ödeme çekilene kadar 555 tlydi ödemeyi yaptığında 829 tl çekti %33ü uygulamadı. Sorun bendemi sistemdemi anlamadım. Bu %33ü bize kupon verip başka...
  6. waiturturn

Anakart Wi-Fi uyumluluğu

Bu ve bunun gibi çok ürün var trde varmı bilmiyom ama varsa bile çok pahalıdır AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 1.022,76TL 62%OFF | FENVI AXE3000 WiFi 6E AX210 kablosuz 2.4G/5G/6GHz 5374Mbps WiFi6 802.11AX/AC PCI Express ağ kartı Bluetooth 5.3 adaptörü için...
  7. waiturturn

Anakart Wi-Fi uyumluluğu

Kablo çekicen bu anakartta wifi yok usb adaptörler çok stabil çalışmıyo aliexpresten bi tane pci wifi 6e adaptör al pci x1 slotuna tak. Ben kullanmıştım kablolu kadar iyiydi
  8. waiturturn

Intel i7 14700k - RTX 4070 Tİ

Parçalarda kampanya kovala daha ucuza sen toplarsın. Aksi takdirde alıcam diyosan kasayı değiştir büyük bişey al bu işlemciye en az 360mm soğutma lazım. Psu değiştir.
  9. waiturturn

Mekanik Klavye Önerisi

2k ya kadar olur
  10. waiturturn

Mekanik Klavye Önerisi

Msi veya logitech marka tam boy red veya blue swich mekanik klavye önerisi olan varmı çokta pahalı olmasın lütfen
  11. waiturturn

Anakart işlemci uyumu ryzen 5

İkiside am4 muhtemelen destekliyodur ama öncesinde bios update isteyebilir
  12. waiturturn

Yeni alınmış laptopta Wi-fi bağlantısı kuramıyorum

Başka bilgisayara bu laptop için wifi driverı indir usb ile buna at kur yada kablolu bağlantı bu öyle kur tüm driverları
  13. waiturturn

Donanım yükselttim pc donuyor ve açılmıyor.

Daha öncede overheatten müzdarip oldum ama onlarda sistem direk güç kesiyodu bu seferki gibi donup kalmıyodu ama nasıl oldu bilmiyorum çok da anlamıyorum sanırım bios üzerinden overclock modu açıkmış direk normal moda alınca sorun devam etti ama oc modu açıp undervoltla 0.15 puan düşürerek 70-75...
  14. waiturturn

Ekran gelmiyor tüm parçalar doğru

Bios güncelmi?
  15. waiturturn

Bios güncel biraz sıcaklıkların üstüne gidecem bakalım eğer bozuk almadıysam sıkıntı soğutma gibi duruyor. Oyundayken oluyo
  16. waiturturn

Cooler master Ml240 sıvı soğutucu var önceki işlemci için yeterliydi ama sanırım soğutmadan kaynaklanıyor ama kapanmıyor donup kalıyo. Öncekinde sıkıntı yoktu buna yeterli gelmedi heralde 360mm almak lazım heralde
  17. waiturturn

Bugün 4070ti ve 14700k aldım ve montajladım. Pc yi açık 5 dakika takıldım dondu resetlemek zorunda kaldım ama resetleyince pc açılırken donuyor bir kaç defa oluyor açılıyor 5 dakika sonra yine aynı sorunun neyden kaynaklandığını anlayamadım. Bendemi sorun var birşeyi eksikmi yaptım yoksa bozuk...
Geri