Arama sonuçları: *

1. EmirhanSaracc

Yardım Laptop hakkında yardım

Bence başka çözüm bulun kesinlikle almayın paranıza yazık
  2. EmirhanSaracc

MediaTek wi-fi 6 MT7921 driver

Telefonunu pcye bağlayıp internet verebiliyordun sanırım bunu bi dene
  3. EmirhanSaracc

Çözüldü✓ etiket çıkarılınca fiyat değişir mi

Satmayı düşünüyorsan neden söküyorsun ki ben şahsen uzak dururdum etiketleri olmayan laptoptan
  4. EmirhanSaracc

Yardım Hazır sistem ekran kartı bozuk geldi

Yasal iade hakkın var yerinde olsam sistem bile gitse iade ederdim bunlarla uğraşmaya değmez
  5. EmirhanSaracc

hazır sistem sipariş ettim çalışmıyor

Monitörden hdmı yada dpı mı hangisini taktıysan onu seçmeyi dene.Yeni kurulum olduğu için bazen bios reset gerekebiliyor.PC’yi tamamen güçten kesip bios pilini çıkarıp tak öyle açmayı dene
  6. EmirhanSaracc

Netflix vs Disney Plus

Asla disney alma.
  7. EmirhanSaracc

Yardım 6k ya kadar 2. el ekran kartı önerisi

Bursa hocam
  8. EmirhanSaracc

nvıda rtx 3060 ekran kartı fanım haraket etmiyo

Biraz daha detay vermelisin + olarak yük dışında ısınmadığı için fan kendini durdurur zaten
  9. EmirhanSaracc

Yardım 6k ya kadar 2. el ekran kartı önerisi

6.5 a Rtx 3060 3 aylık kart vereyim pcyi parça parça sattım yurt dışında yaşayacağım kutusunda duruyor Trendyoldan alınma 12 gb Gainward Ghost
  10. EmirhanSaracc

SİRKÜLASYON FANLARINA ELEKTRİK GELMİYOR

Bir ihtimal statik elektrik birikmiş olabilir kasanın kabloların hepsini çekin bios pilini çıkarıp biraz bekleyin pc kabloları takmadan önce hiç tuşuna bir kaç kez basın ve basılı tutun sonra herşeyi takıp çalıştırmayı deneyin
  11. EmirhanSaracc

sizce alınır mı ve 1000tl ye kadar psu önerir misiniz

https://www.itopya.com/fsp-hyper-h3-550-pro-550w-80-bronze-psu_u23231?gclid=EAIaIQobChMIkNaazdvQgAMVC753Ch2ECguNEAQYAiABEgJQh_D_BwE https://www.gaming.gen.tr/urun/20832/fsp-fsp500-60ahbc-500w-guc-kaynagi/?gad=1&gclid=EAIaIQobChMIkNaazdvQgAMVC753Ch2ECguNEAQYASABEgJpOPD_BwE Bence 550w al,Fsp çoğu...
  12. EmirhanSaracc

3 Aylık 3060 Gainward 12 gb Ne kadar eder?

Bursa’da Garantili 3060 ti o fiyata bulurmusun?
  13. EmirhanSaracc

3 Aylık 3060 Gainward 12 gb Ne kadar eder?

1-2 Ayım var gitmeye
  14. EmirhanSaracc

Yardım Termal Macun Önerisi

Msı afterburner kur hocam.Ayarlardan ayarlayıp her türlü bilgiyi alabilirsin oyun içi.Laptopsa tahmini 75 78 arasıdır masaüstü iste 70 max
  15. EmirhanSaracc

Evet bu üründen aldım hala şırıngası duruyor dibinde olması lazım bende küçük x şeklinde sürüyorum.Hava 43 derece iken 240mm sıvı soğutma 3600 oyunda 60 ı geçmedi
  16. EmirhanSaracc

ekran kartı back plate vidasını nereden bulabilirim ?

Haha tahmin etmiştim umarım olur.
  17. EmirhanSaracc

Ben 2-3 defa işlemcide kullandım hocam yani 12 wmk değeri var daha üstü yok gibi.Sitesinde de 2 sene dayanıklı olduğunu okumuştum
  18. EmirhanSaracc

Onu bilmiyorum ama linkte boyut boyut değişiyor 1-2-3 numara diye her boyu var gibi stok bitmiş diyor şimdide ama bide Amazon’da görmüştüm oda pahalı
  19. EmirhanSaracc

https://www.amazon.com.tr/Termal-Grizzly-TG-K-001-RS-Kryonaut-iletken/dp/B011F7W3LU/ref=asc_df_B011F7W3LU/?tag=trshpngglesp-21&linkCode=df0&hvadid=510293317577&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=15685385718721450989&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1012769&hvtargid=pla-404032604386...
  20. EmirhanSaracc

Hocam bitane çıkarın elinizde kontrol edin büyük ihtimal orta boydur
Geri