Arama sonuçları: *

1. KakashiSensei

R7 7800X3D SIVI SOĞUTUCU 360mm siyah öneri

Arctic iii pro güzel ama radyatörü çok kalın. Konumlandıracağınız yerin genişliğine bakarak alın derim. Üst tarafa takarken kalınlığından haberim olmadığı için çok zorlanmıştım
  2. KakashiSensei

İŞLEMCİ VE ANAKART DEĞİŞİMİ SONRASI GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Aldığınız anakartta 5000 desktop ready yazısı yoksa bios update yapmanız gerekiyor. Anakart marka model nedir? bunun gibi
  3. KakashiSensei

Gtx 1070 burası yandı tamir olur mu

Kartın önceden mining çıkışlı olma ihtimali yüksek satıcı değil demişti ama tam güvenemiyorsun :D alırken sıcaklıklar 50-60 fana max 70 derece şeklinde aldığımı hatırlıyorum. Şuan havalar sıcak ve uzun zamandır kasa içinin tozunu almamıştım ondan sanırım. PSU olarak Corsair 850W RMe Series...
  4. KakashiSensei

evet o yönden şanslıyım sanırım elimde gt 730 vardı onunla test ettim sistem açılıyor :D
  5. KakashiSensei

Merhabalar, Normal bir şekilde kullanırken bilgisayar bir anda kapandı ve açılmamaya başladı. birkaç kere güç tuşuna bastıktan sonra ekran kartından duman attı. Ekran kartın arka plakasını söktüğümde burasının yandığını gördüm. Tamire değer mi ne yapmalıyım? 2. el almıştım daha 1 sene olmadı :D
  6. KakashiSensei

4060 lı laptop alınır mı? 30k

Satıcı şüpheli hesabı çalınmış gibi duruyor. 4050lı laptoplar bu fiyata değil mi?
  7. KakashiSensei

Yardım Yeni bilgisayar topladım ama ekran görüntü gelmiyor

bios eski sürümse eğer 9000 serisini görmüyor olabilir. anakartın üstünde 9000 serisi ready gibi bi kavram var mıydı?
  8. KakashiSensei

Yardım MNG Kargo, takip numarası giriyorum sonuç bulmuyor?

sipariş numarası ile sorgula var bir de oradan deneyin
  9. KakashiSensei

Yardım Anakartlardan hangisini almalıyım?

https://www.n11.com/urun/gigabyte-b650-eagle-ax-wi-fi-amd-b650-ddr5-m2-am5-hdmidp-atx-anakart-70908904?magaza=tebilon&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Hocam bu daha iyi bir seçenek olabilir
  10. KakashiSensei

GTA Vice-City Next Gen Buradan İndireyim mi?

eyw kral oynamak istiyorum ama bir türlü bulamadım yükleyince haber verir misin
  11. KakashiSensei

GTA Vice City Next Generation Mod EFSANE !

anladım kral eyw iyi forumlar
  12. KakashiSensei

GTA Vice City Next Generation Mod EFSANE !

Link patlamış kral. Başka bildiğin link var mı? Oynamak istiyorum bir türlü bulamadım
  13. KakashiSensei

GTA Vice-City Next Gen Buradan İndireyim mi?

link patlamış galiba başka nereden bulabilirim
  14. KakashiSensei

Yardım B650 kasa ile uyumluluk

sığıyor hocam alabilirsiniz
  15. KakashiSensei

İp değiştirme mümkünmü?

Modemi kapatıp 10sn bekledikten sonra geri aç, ip değişecektir
  16. KakashiSensei

Yardım İadem kapidanmi alınacak?

sadece kolay gelsinde kapıdan teslim alma var diye biliyorum. mngde şubeye gidip teslim etmeniz lazım
  17. KakashiSensei

North Bayou NB H100 yardım

Onun gevşemesi için bir ayarın olduğunu hatırlamıyorum ama çeviremiyorsanız monitörle iş çözülür büyük ihtimalle
  18. KakashiSensei

Dediğiniz gibi monitör ile daha kolay olur. Bende 2 tane var ikisinde de monitörsüz çevirmiştim :)
  19. KakashiSensei

Elinle döndürmen lazım. Biraz asılman gerekecek.
  20. KakashiSensei

ARCTIC Liquid Freezer II 280 mm 2.706,60 TL

Bende corsair 4000d airflow ve rog b650e-f anakart var. 280mm argb olanıyla üst tarafa takılı kullanıyorum.
Geri