Arama sonuçları: *

1. J

7GO Araç süpürgesi 3 Kademeli değil

Hocam selamlar iade ettiniz mi iadeniz kabul oldu mu kutunun her tarafı jelatinli biliyorsunuz bataryalardan birini jelatini de açtım ama beğenmedim iade etsem iade kabul edilir mi yoksa yoksa jelatinleri açtınız işte kullandığınız gibi olur mu içine herhangi bir şey çektirmedim
  2. J

Yardım TAAHHÜT BİTTİ

Çok teşekkürler
  3. J

Yardım TAAHHÜT BİTTİ

Bunu nasıl yapıyoruz anlatır mısın peki
  4. J

Yardım TAAHHÜT BİTTİ

Evet daireme cam kablo geliyor
  5. J

Yardım TAAHHÜT BİTTİ

Router değil ana modem olarak servis sağlayıcının verdiği modem yerine farklı bir modem kullanmaktan bahsediyorum
  6. J

Yardım TAAHHÜT BİTTİ

Merhaba, hayırlı akşamlar. Şu anda Superonline 1000 Mbps kullanıyorum. Taahhüdüm yeni doldu; daha önce 720 TL ödüyordum, şimdi bir yıl daha uzatırsam 860 TL istiyorlar. Binamda aynı zamanda Türk Telekom’un 1000 Mbps hizmeti de mevcut, onun da fiyatı sanırım 1000 TL civarında. Fiyat farkı benim...
  7. J

Temu dan ne alabilirim?

Ben yerinde olsam klavye için g915 tam boy 2. El bakardım geçen ay 4 aylık klavyeyi 3 bine aldım sahibinden den ama 4-5 aydır kontrol ediyordum sıfırı 8-9 k Aynı şekilde ekonomi izin verdiği kadar sahibinden letgo dolap logitech dizmeni öneririm ben öyle yaptım gözüme hoş görünüyor ekosistem...
  8. J

Hava temizleyici önerisi

boşver hocam alışırsın bütçeyi kefen parası yap :d
  9. J

Zotac 4070TİS 7800x3d 64 gb cl30 fiyatını hak ediyor mu

Ben 7800 daha iyi performans verdiği için 7800 tercih ettim birde akvaryum kasaya heves ettiğim için sizin önerdiğiniz sistemin benimkinden temel farkı nedir işlemci ve power suply mi birde ekran kartı farklı ya benim seçimim ile farkı nedir yanlış anlamayın öğrenmek için soruyorum
  10. J

Kedim kayboldu microchip ile nasıl bulabilirim, bulabilir miyim?

Geçmiş olsun inşallah bulursunuz fakat mikroçip bir gps hizmeti vermez NFC gibi çalışır veteriner okuttuğu zaman sahiplik bilgileri çıkar bulunduğunuz ilçedeki veterinerlere gidip bilgi vererek geri dönüş bekleyebilirsiniz
  11. J

Zotac 4070TİS 7800x3d 64 gb cl30 fiyatını hak ediyor mu

Arkadaşlar iyi günler 77 bin tl ye alttaki sistemi topladım eksik veya hata Varmı fiyatını hakediyor mu vade farksız 6 taksit halinde ödüyorum ANAKART :MSI B650 GAMİNG PLUS WİFİ EKRAN KARTI :ZOTAC TRİNİTY BLACKED EDİTİON RTX 4070 TI SUPER 16GB 256 BIT İŞLEMCİ : AMD...
  12. J

50 bin tl ile DDR5 4070 ti veya süper toplayabilir miyim

Ben açamadım veya ikiside aynı gibi link ile görüntü
  13. J

50 bine yapılacak en mantıklı ve güçlü pc ne olur
  14. J

KASA: COUGAR CONQUER İŞLEMCİ: AMD RADEON R9 7900X 16 ÇEKİRDEK (4.7 GHZ TURBO BOOST İLE 5.6 GHZ) EKRAN KARTI: AMD RADEON RX 6900 XT XFX (16 GB 256Bit GDDR6) RAM: 16+16=32 KINGSTON FURY RGB DDR5 6000 CL36 KUTU FATURASI VAR DEPOLAMA: SAMSUNG 990 PRO PCIE 4.0 NVME M2 SSD 1 TB KUTU VAR POWER...
  15. J

Çözüldü✓ 50.000 TL BÜTÇE DDR5 4070 Tİ VEYA SÜPER SİSTEM ÖNERİSİ

Merhaba ddr5 sistem topluycam 50 bin bütçe oluşturdum çok hafif üste çıkabilirim öneriniz nedir fps oyunları kendi çapında autocad benzeri çalışma yapıyorum 7. nesil işlemci istiyorum birde ek olarak oyunlarda amd veya ıntel hangi işlemci önerilir önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim birde...
  16. J

Çözüldü✓ DDR5 4070 Tİ VEYA SÜPER SİSTEM ÖNERİSİ

Merhaba ddr5 sistem topluycam 50 bin bütçe oluşturdum çok hafif üste çıkabilirim öneriniz Bedir fps oyunu kendi çağında autocad benzeri çalışma yapıyorum
  17. J

Merhaba ddr5 sistem topluycam 50 bin bütçe oluşturdum çok hafif üste çıkabilirim öneriniz nedir fps oyunları kendi çapında autocad benzeri çalışma yapıyorum amd 7. nesil işlemci 32 gb ram istiyorum rgb hiç önemi yok sırf rgb olmaması bütçeyi düşürecektir diye düşünüyorum fakat bu konularda...
  18. J

Yardım RTX 3050 Ti 95W Monitörde 280 hz verir mi ? zorlanır mı ?

Merhaba MONSTER Abra a7 v14.2.5 3050 ti 95w i5 12.500h işlemci 16gb tam mevcut 280 hz evnia monitörü almayı düşünüyorum ekran kartım yetersiz kalır mı çok zorlar mı eğer bunların cevabı evet vb ise öneriniz nedir?
Geri