Arama sonuçları: *

1. S

6-10K Arası telefon önerisi

Günlük kullanım için düşünüyorum, fakat bu telefondan daha iyi olan bir model var mı bu fiyat bandında? 1-2 bin TL daha bütçe artırabilirim. 1742461689 Ustam, kendim için değil annem için alıyorum. O da sıfır bir telefon olmasını istiyor.
  2. S

6-10K Arası telefon önerisi

6K ile 10K arasında bir telefon almak istiyorum, sıfır ve hafızası 64 GB veya üstü olan bildiğiniz telefonlar varsa önerebilir misiniz?
  3. S

20-25k arası fp sistem önerisi

Merhabalar arkadaşlar. 20-25K arasında bir bütçem var , bu bütçeye uygun sistem önerilerinizi bekliyorum.
  4. S

Oyuncu koltuğu önerisi

Merhabalar arkadaşlar oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum bütçem 5000 tl önerilerinizi bekliyorum
  5. S

2. El GTX 1660 almayı düşünüyorum sizce nelere dikkat etmeliyim

Hocam furmark testleri böyle gözüküyor fakat ben bu konulardan tam anlamıyorum herhalde 15 dakikalık bir test değil sence değerleri nasıl
  6. S

2. El GTX 1660 almayı düşünüyorum sizce nelere dikkat etmeliyim

2El GTX1660 almayı düşünüyorum. Ekran kartını nasıl test etmeliyim, nelere dikkat etmeliyim.
  7. S

2000-3500 TL arası monitör önerisi

Arkadaşlar 2000-3500 tl arasında 144 hz monitör önerebilir misiniz ?
  8. S

MONİTÖR GÖRÜNTÜ SORUNU

Bugün pcyi tekrar açtığımda hiçbir sorun olmadan açıldı herhangi bir şey yapmama gerek kalmadı. Bundan sonra tekrar pcyi kapatıp açtım yine herhangi bir sorun olmadan düzgün bir şekilde açıldı. Sorun neyden kaynaklı acaba
  9. S

MONİTÖR GÖRÜNTÜ SORUNU

Arkadaşlar merhaba bugün pcyi açtıktan 10 dakika sonra monitörüm görüntü vermemeye başladı. Bunun üzerine , kabloları falan çıkarıp yeniden taktım ondan sonra pcyi açtım ve ekrana saniyelik görüntü gelip tekrardan siyah ekran oldu fakat sonrasında monitörü 2-3 kez kapa aç yaptım ve şu an görüntü...
  10. S

Çözüldü✓ 1000-2000 TL arasında mekanik klavye önerisi

https://www.trendyol.com/razer/blackwidow-v3-tenkeyless-oyuncu-klavyesi-tr-tus-dizimi-p-84544535?boutiqueId=61&merchantId=319363 sizce bu nasıl
  11. S

tr olursa daha iyi olur tkl tercihimdir
  12. S

Çözüldü✓ Gamepower Warlock Compact TKL (Tuşlar basmıyor,basıyor veya 2 kez basıyor)

Usta onun fiyat 3k oldu bi anda ya logitech g413 tkl se bunda kronik sorun var mıdır biliyor musun
  13. S

Çözüldü✓ Gamepower Warlock Compact TKL (Tuşlar basmıyor,basıyor veya 2 kez basıyor)

Usta bütçem max 2500 olur (TKL olması önemli bu arada) Aklımda logitech g413 tkl se almak var. Klavye nasıl sence
  14. S

Hocam sizce Bu model Logitech G413 TKL nasıldır
  15. S

Arkadaşlar önceden gamepower warlock compact tkl blue switch klavye kullanıyordum fakat şu anda klavyede bazı tuşlar 2 kere basıyor , basmıyor veya normal basıyor bu sebeple yeni klavyeye geçmeyi düşünüyorum. Aklımda logitech g413 tkl se almak var fakat klavye brown switch ve ben blue switch...
  16. S

Arkadaşlar gamepower warlock compact tkl blue switch klavye kullanıyordum fakat şu anda klavyede bazı tuşlar 2 kere basıyor , basmıyor veya normal basıyor bunun sebebi nedir ? (Klavye temizliğini yaptım fakat yine aynı sorunla karşılaştım, klavye özelliklerinden hız durumunu falan da...
Geri