Arama sonuçları: *

1. A

Kasadan Gelen tıkırtı sesi

Selamlar öncelikle kasayı bakıma yollamistim termal macun,toz vesaire termal macunu değiştirdiler neyse geldi 1,2 gün sorun yok ama eğer yanılmıyorsam sıvı soğutmadan tıkırtı sesi geliyor pompam düzgün şekilde monte edilmis sanırım ama işin garip tarafı 7500f işlemcim var normalde ısı...
  2. A

UPS gerekiyor ve bu konulardan anlamiyorum

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim bilgileriniz için iyi geceler dilerim
  3. A

Yani başta dediğim özelliklerle 1,2,3kvalarda kaç dakika dayanır peki illa değişir de tahmini ortalama
  4. A

Haklısın şahsen global markalar tercih ederim sen Schneider ve fsp diyorsun değil mi bunları kullandin mi hiç deneyimini öğrenmek isterim yada kullandığın markanın deneyimini anlatırsan sevinirim
  5. A

Hocam çok araştırdım 2 haftadır sitelerde filan benlik sorun var anlayamadım yine tabii bakarım powerful onerirmisin hocam benim istediğim muhtemelen online olan şöyle bir model buldum powerful ama:https://ty.gl/zw3koe2ywhu65 Tuncmatik pek bana şahsen güven vermedi belki aşırı iyidir Fsp aşırı...
  6. A

Merhabalar millet umarım gününüz güzel geçiyordur bana başlıktaki gibi UPS gerekiyor psum 750w Gold sertifika ben UPS 3 şey baglicam 1 monitör 2 PC 3 modem de pek zorunlu değil olursa sevinirim psum 750w Gold sertifika demiştim monitör kaç watt çekiyor bilmiyorum ama modeli su gamebooster 2417ff...
  7. A

Ups önerebilir misiniz?

farkindayim konu dışı açtım aradimda bulamadim neyse benim pcm psu 750 watt maximum 4 k verebilirkm ups önerebilir misiniz? sistemi guvenlice kapatayim yeter
  8. A

Bitdefender kullaniyorum ve tl legacye virus dedi

https://dl.llaun.ch/legacy/source sen farklı bir launcher ile karistirmis olma ihtimalin var mi yukaridaki link direk indiriyor haberin olsun zip dosyasi acio bakinca sorgulatinca virussuz diyor o yuzden sasirdim
  9. A

acik kaynak kodlu ve sen viruslu diyorsun he
  10. A

gidip kodlari incelersen kimin neyin gercegi soyledigini gorursun 13 yasinda dedigin kisilerde demekki senden daha iyi kod biliyor¿
  11. A

BFDNNDNJDXNKDJDNDNSNDN aslin tlauncher viruslu dostum hic mi haberin yok
  12. A

basliktaki gibi zamanında ben mobilde ve ps3 sanirim bir cok mc icin para harcadim lutfen korsan oynama filan demeyin zamanında zaten yeteri kadar maddi yatirmisimdir neyse konuya gelelim bitdefender tl legacyi viruslu diyor anlamadim madem viruslu bana farkli bir launcher onerirmidiniz
  13. A

Sizce 7500f 7900xt besler mi 2k

cevaplariniz icin teşekkür ederim
  14. A

hocam 9070 7900 xtden de guclu dar bogaz yapmaz mi sizce ¿
  15. A

sence ne yapmaliyim
  16. A

baslikta ki gibi bende 4060 ti var satip para koyup 7900 xt almak istiyorum yada 9070xt(biraz zor) 9070 de olabilir neyse sizce 7900 xt 7500f e yeter mi yoksa yetmez mi, 2 monitor yapicam dedim biri 2k biri 1080 p buyuk ihtimal 2k ana monitor 1080 pde youtube filan acik olur yani isin ozeti bu...
  17. A

Papara ile ilgili sorum var

nasil ya ben harcayabiliyorum
  18. A

Papara ile ilgili sorum var

suan paparanin son durumunu biliyorsunuzdur aklima bir soru takildi biraz sacma ama epic games indirimleri geldi gidicek bende oyun almak istiyorum sizce epic games hesabima papara ile oyun satin alirsam sıkıntıya girermi (2 gun önce babam para yolladi gelmedi mesela) biliyorum cok sacma ama...
  19. A

Pc açıkken salter indirilirse sorun olur mu

benim burunlar iptal hocam kokliyamiuorum
  20. A

Pc açıkken salter indirilirse sorun olur mu

hocam thermaltake gf 3 750 w 80 gold + psu bu
Geri