Arama sonuçları: *

1. E

Kyk kredi burs geri ödemeli mi

bugün kyk burs/kredi başvurusu açılmış şimdi bu geri ödemeli mi benim bildiğim burs geri ödemesiz ama kredi ödeniyo ama ben burs istiyorum seçtiriyormu bana onu ben kredi istiyorum ya da burs istiyorum diye
  2. E

gta gurmeleri bana burayı bulabilir mi

buranın nere olduğunu bilen varsa yazabilirmi
  3. E

flash bitek aygıt yöneticisinde gözüküyor

flashın içinde tails yuklu flashı biçimlendirmem lazım ve gözükmüyor bi tek aygıt yöneticisinde gözüküyor ne yapmalıyım
  4. E

tatlandırıcı definasoyn bozar mı

lipton ice tea aldım şekersiz 250 ml 3 kalori ye tekabül ediyo ben de definasyondayım zarar yaratırmı sadece tatlandırıcı
  5. E

Yardım lotr torrent nerden indirebilirm

lotr extended türkçe dublaj indirebileceğim bir yer lazım olursa torrent güzel olur
  6. E

Yardım outlast mouse çalışmıyor

beyler outlastta mouse hiç bir şeklide hareket etmiyor oyun dosyalarını sıfırlama gibi bişe varsa denemem lazım varmı bilgisi olan ?
  7. E

Çözüldü✓ wallpaper engine wallpaper indirme varmı ?

beyler wallpaper engine de bişe beğendim bunu video halinde indirebiliyormuyum indirebiliyorsam nasıl indiririm ?
  8. E

obs oyun yakalama sournu

yo dur atim 1683391956 tamam bişey daha denicem bi sny 1683392006 yok olmuyo
  9. E

obs oyun yakalama sournu

hocam şimdi baktımda buna open gl yazmaya izin vermiyor diğer yöntemde çalışmadı
  10. E

obs oyun yakalama sournu

obs de oyun yakalama acıyorum fakat ekran siyah sadece ekran yakalama ile oyun yakalyabiliyorum nasıl düzeltebilirm
  11. E

obs doygunluklu kayıt almıyor

radeon software dan doygunluk açıyorum fakat obs den kayıt alınca doygunluk gözükmüyor nasıl düzeltebilirim ?
  12. E

Çözüldü✓ dualshock 4 tuşlar geniş ekran modunda tuş atlıyor

steam geniş ekran modunda tuşa bir kere basıyorum fakat iki kere gidiyo bir kere basmama rağmen burdan buraya atlıyor ne yapmam lazım
  13. E

Yardım duakshock 4 olmasına rağmen oyunda hala xbox simgeleri gözükyor

reis valla bulursan bu başlığa atabilirmisin
  14. E

Yardım duakshock 4 olmasına rağmen oyunda hala xbox simgeleri gözükyor

ds 4 indirdim hatta steam genişe ekran modunda playstation simgeleri gözüküyor fakat oyunda simgeler halen böyle nasıl düzeltebilirim ?
  15. E

Çözüldü✓ dualshock 4 xbox olarak algılıyor

beyler duaslhock 4 steamde dualshock 4 olarak gözüküyor fakat oyun girdiğimde simgeler hala xbox simgesi olarak gözüküyor ne yapmam lazım ? 1681580756 her şeyi denedim 1681582163 böyle gözüküyor bunu nasıl çözebilirim
  16. E

pc kapatmama rağmen hala açık

bilgisayarım kapatmama rağmen hala böyle açık ve kapatmama rağmen kulaklığın ışıkları yanıyor nasıl çözebilirim
  17. E

Yardım mc 60 fps i geçmiyor neden ?

evet sınırsızda
  18. E

Yardım mc 60 fps i geçmiyor neden ?

minecraft 60 fps yi geçmiyor ekran kartım rx6700 xt işlemci r5 5600 mc max 60 fps veriyor neden ? nasıl çözülür ?
  19. E

Yardım rx6700 xt fanlar neden dönmüyor ?

oyun oynarken bakmadım
  20. E

Yardım rx6700 xt fanlar neden dönmüyor ?

beyler sistem çok güzel çalışıyor yaklaşık 5 saattir takılıyorum fakat ekran kartı fanlar dönmüyor sadece ısınıncamı dönüyor anlamadım ?
Geri