Arama sonuçları: *

1. P

Trendyol eski fiyattan iade

Hacı ben tüketici haklarına başvurdum internetten, iyice açıkladım durumu. Ürünün yenisiyle değişimini talep ettim. Tüketici hakları beni haklı buldu, bu durumu trendyola ilettim oralı olmadılar. Şuan tüketici hakları yönergesi doğrultusunda icraya başvurmam gerek fırsat bulup basvuramadim ama...
  2. P

Tüketici haklarına başvurdum, sonuç olumlu geldi yenisiyle değişimi istendi. Trendyol ile tekrar görüştüm, elimizde üründen yok iadeyi sağladık zaten diyorlar. Ne yapayım bilgisi olan var mı?
  3. P

Tüketici haklarına başvuracaktım da gereksiz mi olur bilemedim siz böyle diyince
  4. P

1.5 sene önce aldığım mouse arızalandığı için servise gönderdim. Mouse'un arızalı olduğu tespit edildi, servisin elinde muadili olmadığı için satıcıya göndermemi istediler. Trendyol a ürünü gönderdim, değişim yapmadılar 1.5 sene önce 499 TL'ye aldığım şuanki fiyatı 2000 TL olan ürünün iadesini...
  5. P

15000 bandı telefon önerisi

Günlük işlerde, sosyal medyada kullanacağım bir telefon arıyorum. Oyun oynamıyorum, telefon öneriniz nedir? Xiaomi note 13 pro baktım ama kimse önermiyor herkes samsun a35 diyor fakat kaba duruyor. Farklı model tercihleriniz varsa önerebilir misiniz?
  6. P

Çözüldü✓ Asus 27 inç 2k monitör ışık sızması normal mi?

Merhaba, yeni monitör aldım bu attığım fotoğraf normal mi? Bir de çok belli belirsiz siyah ekranda 1 tane ölü piksel var sorun yaratır mı?
  7. P

Öneri 2K 27 inç Monitör Önerisi

Bunu almayı düşünüyordum ben de reis, vatanda 3 taksit var başka satıcı bulabilsem 6 taksit yapabileceğim alacağım
  8. P

Önerebileceğin var mı?
  9. P

Şöyle bir şey var; https://www.amazon.com.tr/MSI-275CQRF-CURVED-1000R-2560X1440/dp/B0C7MRVDG5/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8
  10. P

Merhaba arkadaşlar, 4070 Süper bilgisayarım var 2k 27inç monitör alacağım. Fps oyunları oynamayı seviyorum herkes ıps öneriyor bu sebeple ama ben curved ekranları da fazlasıyla merak ediyorum sizce curved mi flat mi olmalı seçimim? Ve hangi monitörleri önerirsiniz bütçe 10 bin civarında bu hafta...
  11. P

Amazon Gaming Week Başladı 3-10 Haziran

2k monitörlerde mantıklı alınabilecek bir şey var mı bu indirimde
  12. P

Laptop açılırken kendine bir kaç kez reset atıyor.

1708283686 Bios ayarını düzelttim de sorun ilk acilista gücü kesip tekrar baslamasi
  13. P

MSI gf62 7re i7 7. Nesil 1050 ti 2018 de aldım, daha sonradan böyle oldu bir kaç ay önce format atmıştım sonrasında olmaya başladı. Windows 10. Mavi ekran vermiyor, fanlarda bir anormallik yok. 2018 e16j9ims.324 -3.0 1708248199 İlk açılışta yapıyor sonrasında bilgisayarı kapat aç yapınca normal...
  14. P

Merhabalar, Msi laptop sahibiyim. Bilgisayarın güç tuşuna bastığımda ışık yanıyor, tık sesi geliyor ve kendini kapatıp tekrar açmaya çalışıyor. Her açmaya çalıştığımda böyle oluyor, bilgisayar açılıyor fakat hep böyle başlangıç olayı yaşıyorum. Sorun nedir bilgisi olan var mı?
  15. P

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Beyler ksrgolarda iade süreci başlatılmış, en azından benim 2 kargom için öyle oldu.
  16. P

ben satın aldım, daha işlem bitmeden ürün iptal edildi paranız iade edilecek mesajı geldi. Satın alır almaz iptal edildi.
  17. P

reis emulator + vpn nasıl yaptın yardımcı olabilir misin? Hangi emülatör ve vpn i kullandın
  18. P

anker kulaklık alınır mı?

Başkasına verdim reis
  19. P

Başlangıç için Elektro Gitar Amfi-Ses kartı Önerisi

Merhabalar, elektro gitara (schecter omen-6 extreme) başlamayı düşünüyorum. Amfiler, ses kartları hakkında çok bir bilgiye sahip değilim. Apartmanda çalacağım, arkadaşım ses kartı almanın daha iyi bir tercih olacağını söyledi fakat forumda amfiyi önerenler çoğunlukta. Kısaca amfiye mi...
Geri